Εθελοντική Αιμοδοσία, στα πλαίσια του Chalkida Bridges Half Marathon

Εθελοντική Αιμοδοσία, στα πλαίσια του Chalkida Bridges Half Marathon
8 Οκτ

Ο  Πανευβοϊκός Σύλλογος «Ο Καλός Σαμαρείτης», κατόπιν της αναβολής του Chalkida Bridges Half Marathon, θέλοντας υλοποιήσει τον φιλανθρωπικό σκοπό του Ημιμαραθωνίου που είναι φιλανθρωπικός, θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, το ΔΟΑΠΠΕΧ και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, εθελοντική αιμοδοσία για τη δημιουργία τράπεζας αίματος του Συλλόγου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, του Δημαρχείου στην παραλία και ώρα 09:00 έως 13:00

Παράλληλα, στον ξύλινο οικίσκο που έχει τοποθετηθεί στο χώρο της παραλίας (αγάλματα) θα λειτουργήσει BAZAAR του Συλλόγου, όπου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν στον φιλανθρωπικό σκοπό του Ημιμαραθωνίου Χαλκίδας  και την οικονομική ενίσχυση αυτής της προσπάθειας.

Επίσης για όσους το επιθυμούν, στο περίπτερο του Bazzar θα γίνεται και συγκέντρωση τροφίμων .

Μια σταγόνα αίματος , χιλιόμετρα ζωής

Χάρισε Ζωή – Δώσε αίμα

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ,ΜΠΟΡΕΙΣ!

Σχετικά Άρθρα

Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του Eurobasket U20, στη Χαλκίδα
17 Ιούλ

Μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Eurobasket 2016 U20, παρακολούθησαν εκατοντάδες κόσμου την περασμένη Πέμπτη, με τον Ευβοϊκό να φωτιά. Εκπρόσωποι της FIBA, της ΕΟΚ, η Αν.Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, πολιτικά πρόσωπα, εκπρόσωποι φορέων, επίσημοι, βρέθηκαν στη Χαλκίδα για να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση που είχε δράση σε στεριά και θάλασσα. Πλεούμενα, χορευτές, μουσικά συγκροτήματα, η φλεγόμενη […]

Διάκριση μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Ν.Σκαλκώτας Χαλκίδας
18 Απρ

Η 12χρονη σπουδάστρια Καρυοφυλλιά Παπαδημητρίου απέσπασε το τρίτο βραβείο στην Α’ κατηγορία του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κιθάρας, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, στις 9 και 10 Απριλίου 2017. Η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας, Λίλιαν Ζλακώνη συγχαίρει το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας, τον καθηγητή Δημήτρη Δερδενέ και τη σπουδάστρια για την επιτυχία τους.