Εθελοντική Αιμοδοσία, στα πλαίσια του Chalkida Bridges Half Marathon

8 Οκτ

Ο  Πανευβοϊκός Σύλλογος «Ο Καλός Σαμαρείτης», κατόπιν της αναβολής του Chalkida Bridges Half Marathon, θέλοντας υλοποιήσει τον φιλανθρωπικό σκοπό του Ημιμαραθωνίου που είναι φιλανθρωπικός, θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, το ΔΟΑΠΠΕΧ και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, εθελοντική αιμοδοσία για τη δημιουργία τράπεζας αίματος του Συλλόγου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, του Δημαρχείου στην παραλία και ώρα 09:00 έως 13:00

Παράλληλα, στον ξύλινο οικίσκο που έχει τοποθετηθεί στο χώρο της παραλίας (αγάλματα) θα λειτουργήσει BAZAAR του Συλλόγου, όπου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν στον φιλανθρωπικό σκοπό του Ημιμαραθωνίου Χαλκίδας  και την οικονομική ενίσχυση αυτής της προσπάθειας.

Επίσης για όσους το επιθυμούν, στο περίπτερο του Bazzar θα γίνεται και συγκέντρωση τροφίμων .

Μια σταγόνα αίματος , χιλιόμετρα ζωής

Χάρισε Ζωή – Δώσε αίμα

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ,ΜΠΟΡΕΙΣ!