Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα – «Βούλιαξε» η Χαλκίδα

Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα - «Βούλιαξε» η Χαλκίδα
27 Φεβ

Με ένα «τρελό» Αποκριάτικο πάρτι, πολύ κέφι και χορό, χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες, ολοκληρώθηκαν οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα, στον Δήμο Χαλκιδέων.

Το Καρναβάλι ξεκίνησε με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο να δίνουν το έναυσμα για την παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων, την εμφάνιση των KrotalArta, από το Κεντρικό Ωδείο Άρτας και της βασίλισσας του Καρναβαλιού. Μια μεγάλη παρέλαση με περισσότερους από 1400 μικρούς και μεγάλους Καρναβαλιστές, με πολύχρωμες και ευρηματικές στολές, χιούμορ και πρωτοτυπία, κατασκευές και άρματα, ξεχύθηκαν στους δρόμους δίνοντας τον αποκριάτικο παλμό, κέφι και μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας, καταλήγοντας στην παραλία της Χαλκίδας, όπου «δεν έπεφτε καρφίτσα» από τον συγκεντρωμένο κόσμο.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε η Θαλασσινή παρέλαση, με εκατοντάδες πλεούμενα και πληρώματα να παρελαύνουν και να κάνουν σχηματισμούς στο Στενό του Ευρίπου, σε ένα υπερθέαμα μουσικής, πυροτεχνημάτων, εφέ ήχου και φωτός και το παραδοσιακό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, μέσα στη θάλασσα.

Η βραδιά έκλεισε με τη μεγάλη συναυλία των STAVENTO και της ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, οι οποίοι έβαλαν «φωτιά» με τις επιτυχίες τους και διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι αργά το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα

Σύσκεψη με φορείς για μέτρα ασφαλείας στο Θαλασσινό Καρναβάλι
9 Μαρ

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φορείς που συμμετέχουν στη σημερινή σύσκεψη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, και αφορά στα μέτρα ασφαλείας και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Κυριακή 13 Μαρτίου, στη Χαλκίδα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το Θαλασσινό Καρναβάλι μας. Η παρουσία και αρωγή τους στη διοργάνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ αποτελούν σημαντικό κομμάτι για την επιτυχία της.

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
17 Μαρ

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ετοιμάζεται για να υποδεχτεί και φέτος παιδιά και μαθητές του Δήμου Χαλκιδέων και όχι μόνο. Μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή του επαναλειτουργία, κατά την οποία επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις, πάνω από 3000 μαθητές, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε πως πραγματοποιούνται εργασίες βελτίωσης του χώρου και των υποδομών, συντήρησης του εξοπλισμού, ώστε […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP