ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΜΦ»

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΜΦ»
6 Σεπ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:30
Θέατρο Ορέστης Μακρής

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΜΦ»

Τα Στρουμφάκια προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη).

Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον  Δρακουμέλ και την Ψιψινέλ φτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του Κόσμου είναι τα παιδιά.

Το συγκεκριμένο έργο περνάει θετικά μηνύματα στα παιδιά με τους παραπάνω ήρωες,  σε μια εποχή δύσκολη για τις ανθρώπινες αξίες.

Μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού δίνετε η ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν αυτές τις αξίες όπως η αγάπη, η ελπίδα, η φιλία, η ειρήνη και να τις διαφυλάξουν..

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΣΚΗΝΙΚΑ:      Ε.  Ζελίνου
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:    Ε.  Λαμπρινού 
ΜΟΥΣΙΚΗ:     Ν . Κοντούδη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ :    Ε.  Λορέντη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:     Γ.  Γρηγοριάδης

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Θανάσης Λιούνης , Κρυσταλλία Κανάκη , Ναταλία Πελέκα , Έλλη Λορέντη , Φωτινή Μποστανίτη και Βασίλης Λαμπριανίδης

Σχετικά Άρθρα

Κουρσεύουμε τον Ευβοϊκό - Έναρξη αποκριάτικων εκδηλώσεων, Σάββατο 20/2
28 Ιαν

Φέτος με σύνθημα «Κουρσεύουμε τον Ευβοϊκό» ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε πειρατικά πλοία, κουρσάρους να δώσουμε μάχη στα Τρελά Νερά, στη στεριά και τον ουρανό της Χαλκίδας.Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις φέτος κρύβουν πολλές εκπλήξεις και ξεκινούν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 με την κορύφωσή τους το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς και της Κ.Δευτέρας, 12, 13, 14/3/2016. Έναρξη αποκριάτικων […]

ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με Τίτλο: «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ» | «Labyrinth»
3 Ιούλ

Η ομάδα ΔΙΠΟΛΑ, εγκαινιάζει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:00, την έκθεση σύγχρονης τέχνης “Λαβύρινθος/ Labyrinth”, στο αρχοντικό του 1884, Κόκκινο Σπίτι, ένα από τα κυριότερα τοπόσημα της Χαλκίδας, που κοσμεί το κρηπίδωμα στη βόρεια πλευρά της παραλίας της πόλης.Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2023», του Οργανισμού Πολιτισμού του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP