Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 επίσκεψη του 15ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και συγκεκριμένα η Δ´2 τάξη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
Κυριακή 21/2, αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα στην παραλία Χαλκίδας
Στη Χαλκίδα ανοίγουμε δυνατά το Τριώδιο φέτος, με εκδηλώσεις κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι την τελευταία αποκριά, που θα ζήσουμε στιγμές Θαλασσινού Καρναβαλιού στον Ευβοϊκό.
Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο Στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας, σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε με ένα ποικίλο αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα που θα μας προσφέρουν τα Μουσικά Σύνολα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΟΑΠΠΕΧ, υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Πέτρου Πρόκου.
Σχετικά Άρθρα
Εκδήλωση μνήμης Μικράς Ασίας «μάθε με να μην ξεχνώ..», θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Αναξαγόρας» Ν.Λαμψάκου και ο ΔΟΑΠΠΕΧ, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016. Πρόγραμμα: 10.00πμ – Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων. Λόγοι μνήμης και τιμής επισήμων 20.30μμ – Εκδήλωση προσφυγικής μνήμης

