Κυριακή 21/2, αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα στην παραλία Χαλκίδας

Κυριακή 21/2, αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα στην παραλία Χαλκίδας
16 Φεβ

Στη Χαλκίδα ανοίγουμε δυνατά το Τριώδιο φέτος, με εκδηλώσεις κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι την τελευταία αποκριά, που θα ζήσουμε στιγμές Θαλασσινού Καρναβαλιού στον Ευβοϊκό.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο Στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας, σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε με ένα ποικίλο αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα που θα μας προσφέρουν τα Μουσικά Σύνολα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΟΑΠΠΕΧ, υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Πέτρου Πρόκου.

Σχετικά Άρθρα

Ομιλία με θέμα «Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ως μεταφραστής»
24 Απρ

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ως μεταφραστής. Ομιλία στο πλαίσιο ίδρυσης του Ελεύθερου Δημοτικού Πανεπιστημίου. Παρασκευή 27.4.2018 και ώρα 8.00 μ.μ., στην συνεδριακή αίθουσα του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. (Αβάντων 50, α’ όροφος). Το θέμα θα αναπτυχθεί από τον Δρ. Άγγελο Μαντά, Διδάκτορα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο στον Γιάννη Σκαρίμπα
25 Ιαν

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα σας προσκαλούν στο Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο στον Γιάννη Σκαρίμπα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου της Χαλκίδας και περιλαμβάνει: Ι. Ομιλία από τον Συγγραφέα, Αρθρογράφο & Ραδιοφωνικό Παραγωγό Δημήτρη Παπαχρήστο, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP