Την Κυριακή 21/2, η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων με τους REC

Την Κυριακή 21/2, η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων με τους REC
20 Φεβ

Η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων μεταφέρεται για την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα με συναυλία με τους REC στο στρογγυλό της παραλίας Xαλκίδας.
Η αναβολή της εκδήλωσης που αρχικά είχε προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο 20/2 οφείλεται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που αναμένονται αύριο βράδυ.
Όσες ομάδες και συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετέχουν η συγκέντρωση των καρναβαλιστών θα γίνει 5.30 το απόγευμα, στο κόκκινο σπίτι.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ-ΦΟΔΧ
Η προγραμματισμένη εκδήλωση για την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο Στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας, με τα Μουσικά Σύνολα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΟΑΠΠΕΧ, θα γίνει κανονικά.

Σχετικά Άρθρα

Έκθεση ξυλογλυπτικής της Μαίρης Σκιαδά
26 Απρ

…ξύλα απο τη θάλασσα και την αλμύρα του Αιγαίου…. Έκθεση ξυλογλυπτικής της Χαλκιδέας, Μαίρης Σκιαδά, Αρχιτέκτοντα Μηχανικού Ε.Μ.Π., το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μάη, στην αίθουσα Αριστοτέλης (Μέγαρο Κότσικα, παραλία Χαλκίδας). Ώρες λειτουργίας: 10 το πρωί με 23.00 το βράδυ. … ξύλα απ’ τη θάλασσα & την αλμύρα του Αιγαίου Κατεβασμένα με το […]

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ
15 Ιούλ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:00  , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα» [Φαρμακίδου 15, 1ος όροφος] και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:     ΘΕΜΑ 1ο: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Τ Ο Υ  ΔΟΑΠΠΕΧ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP