Bailando En El Carnaval – Χορός Flamenco, την Κυριακή 13 Μαρτίου!

Bailando En El Carnaval - Χορός Flamenco, την Κυριακή 13 Μαρτίου!
2 Μαρ

Σε ρυθμούς Flamenco θα χορέψει η παραλία της Χαλκίδας, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016, και ώρα 12.00 το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν κουρσέψουμε τον Ευβοϊκό, στο Θαλασσινό μας Καρναβάλι!

Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου με το τμήμα της καθηγήτριας και χορογράφου, Κατερίνας Θωμά – Καλαμακίδη, θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση “Bailando En El Carnaval”!

Σχετικά Άρθρα

Η Χαλκίδα γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
21 Ιούν

Το καθιερωμένο μουσικό ραντεβού σε πεζοδρόμους, πλατείες, πάρκα και σημεία δεκάδων πόλεων με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στις 21 Ιουνίου 2016, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, πλησιάζει. Η γιορτή επιστρέφει και φέτος από τις 18 έως και τις 23 Ιουνίου σε 30 πόλεις. Με μελωδίες και ρυθμό από ένα διευρυμένο ρεπερτόριο από κάθε μουσικό […]

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας 🎀
4 Δεκ

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας, στο πλαίσιο ανάδειξης του έργου και του ενδιαφέροντος του για τις ευπαθείς & οικονομικά ευάλωτες ομάδες τις περιοχής μας, πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, αίθουσα ‘’Αριστοτέλης’’ του Δημαρχείου Χαλκίδας ώρες λειτουργίας 10:00 – 21:00.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP