Αποκριάτικο Γλέντι με χορό, τραγούδι και τσικνίσματα

Αποκριάτικο Γλέντι με χορό, τραγούδι και τσικνίσματα
6 Μαρ

Η πλατεία Μάλλιου, μπροστά από το Λύκειο Ελληνίδων (Σπίτι με τ’ Αγάλματα), γέμισε με παραδοσιακές μουσικές, χορούς και όλους εσάς που γλεντήσαμε παρέα χθες, το βράδυ του Σαββάτου (2/3).

Το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας και η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής πρόσφεραν ένα υπέροχο αποκριάτικο βράδυ.

Άφθονο κρασί και σουβλάκια προσφέρθηκαν στον κόσμο και οι φωτιές που άναψαν στην πλατεία, ζέσταναν κι άλλο τη βραδιά μας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις επιχειρήσεις Εστίασης: «Πάς Γυρεύοντας» (οδός Τζιαρντίνι) και «Αλητογεύσεις» (Αλυκές Δροσιάς), το Αγρόκτημα Κελαϊδίτης και τις Οινοποιίες: Σαμπάνη και Ζαρογκίκα, για τη σημαντική συμβολή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης .

Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
5 Νοέ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 επίσκεψη του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και συγκεκριμένα η Δ1 και η Δ2 τάξη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. .

Διοργάνωση  Δωροέκθεσης   - Bazaar   υπέρ των  σκοπών  του Συλλόγου.
24 Μαρ

Ο  Πανευβοϊκός  Σύλλογος  Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α  «Άνθρωπος  – Ελπίδα – Πολιτισμός» διοργανώνει   Δωροέκθεση- Bazaar στην  ισόγεια αίθουσα  εκθέσεων “Αριστοτέλης ” του Δημαρχείου ,με την ευγενική συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ- Πολιτισμός,  για την οικονομική  ενίσχυση των σκοπών του.                                                                 Θα  εκτεθούν και εργασίες των παιδιών του Συλλόγου από τις δραστηριότητες τους. Έναρξη Δωροέκθεσης [Bazaar]  Εγκαίνια Πέμπτη 30 […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP