Φέτος, η παρέλαση Καρναβαλιστών ξεκινάει απο Μιαούλη και καταλήγει Αγγ.Γοβιού

Φέτος, η παρέλαση Καρναβαλιστών ξεκινάει απο Μιαούλη και καταλήγει Αγγ.Γοβιού
10 Μαρ

16.30 – Έναρξη Παρέλασης Καρναβαλιστών από το Κόκκινο Σπίτι και με διαδρομή, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, Αγγελή Γοβιού έως Παλαιά Γέφυρα Χαλκίδας. Τα πεζοπόρα τμήματα θα εισέλθουν στην παραλία από την πλευρά της Γέφυρας και θα καταλήξουν στο Στρογγυλό, όπου θα είναι το κέντρο των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν.
Μοντέρνοι Χοροί, Λάτιν και άλλα μουσικά δρώμενα στο Στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας, μετά το πέρας της παρέλασης των πεζοπόρων Καρναβαλιστών.

19.00, Θαλασσινό Καρναβάλι «Κουρσεύουμε τον Ευβοϊκό» – Βραδυνή παράσταση μέσα στη θάλασσα.
Ο Ευβοϊκός θα γεμίσει πειρατές που θα ριχτούν στη μάχη για την κατάληψη του Κάστρου και του Φρουρίου Κανήθου. Πειρατεία σε πλοίο, κουρσάροι που καταφτάνουν από Βορρά και Νότο με τα πλοιάριά τους, κανονιές, φωτιές, μας επιφυλάσσει φέτος το Θαλασσινό μας Καρναβάλι.
Με το πέρας των δρώμενων στη θάλασσα, θα γίνει το κάψιμο του Καρνάβαλου μέσα στον Ευβοϊκό και ρήψη βεγγαλικών.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τον STAN και τους REC.Στην παρουσίαση του Καρναβαλιού των πεζοπόρων τμημάτων θα είναι ο Perfomer και γνωστός μίμος, Διονύσης Ζάχος, μαζί με τον Γιώργο Μανίκα και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Σχετικά Άρθρα

Συναυλία με τους REC
23 Φεβ

Με τους REC θα διασκεδάσουμε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, μετά το Θαλασσινό Καρναβάλι μέσα στον Ευβοϊκό, ολοκληρώνοντας τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Χαλκίδας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο στρογγυλό της παραλίας, στις 20.30, μετά την Τελετή λήξης, το κάψιμο του Καρνάβαλου μέσα στον Ευβοϊκό και τη ρήψη των πυροτεχνημάτων.

Συναυλία με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
22 Ιούλ

Οι Χαλκιδέοι συμπολίτες μας και επισκέπτες της πόλης μας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, ανήμερα της Αγίας Παρασκευής, Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 και ώρα 21.00 στην πλατεία Μάλλιου, από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού, υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου, Γιώργου Τσιλιμπάρη. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού θα παρουσιάσει […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP