Η επιτυχία του Θαλασσινού Καρναβαλιού και η αναπτυξιακή προοπτική του

Η επιτυχία του Θαλασσινού Καρναβαλιού και η αναπτυξιακή προοπτική του
13 Απρ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, με τον Δήμαρχο Χαλκίδας, Χρήστο Παγώνη, για την αποτίμηση του Θαλασσινού Καρναβαλιού 2016, τα οφέλη – οικονομικά και κοινωνικά, την προοπτική και ενίσχυση του θεσμού.
Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, κ.Χέλμης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ.Κουτσαύτης, ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος, κ.Μαραγκός, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, κ.Γεωργάτος, επιχειρηματίες της παραλίας Χαλκίδας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών μέσων ενημέρωσης.

foreis karnavali sun tupou1

Όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους ευχαριστούμε για το χρόνο τους, όπως επίσης και για τη θετική ανταπόκριση στην επιτυχία του θαλασσινού καρναβαλιού, την οποία όλοι αναγνώρισαν, καθώς και για τις επισημάνσεις και προτάσεις που κατέθεσαν στην κατεύθυνση βελτίωσης και ενίσχυσης του θεσμού του Θαλασσινού Καρναβαλιού, τις οποίες θα εξετάσουμε και θα συζητήσουμε εκ νέου όλοι οι τοπικοί φορείς, στα πλαίσια συνεργασίας που αναπτύσσουμε, ώστε να θέσουμε γερές βάσεις για την εδραίωση του Θαλασσινού Καρναβαλιού.
Άλλωστε, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν επιμέρους συναντήσεις του ΔΟΑΠΠΕΧ με τους εκπροσώπους των φορέων, προκειμένου να σχεδιαστούν κοινές δράσεις.
Είναι σημαντικό πάντως, πως όλοι επισήμαναν την ανάγκη συνεργασίας και συμβολής σε δράσεις μεγάλου βεληνεκούς που αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στους πολίτες του Δήμου.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χαλκίδας, Χρήστος Παγώνης τόνισε πως πρόκειται για μια επένδυση που αφορά στο μέλλον, και όχι μια απλή εκδήλωση – «τουφεκιά», η οποία κινείται προς την κατεύθυνση εξωστρέφειας του Δήμου και τουριστικής ανάπτυξής του.
Η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, αναφέρθηκε στα οφέλη της επιτυχίας του Θαλασσινού Καρναβαλιού, στη θέση που κέρδισε η Χαλκίδα ανάμεσα σε παραδοσιακά καρναβαλικές πόλεις, στην οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων και δημοτών μας την τελευταία Κυριακή της αποκριάς, από τους χιλιάδες επισκέπτες που εισήλθαν στη Χαλκίδα και στο γεγονός ότι μπήκε ο θεμέλιος λίθος για μακροπρόθεσμα οφέλη στην πόλη μας.
Επιπλέον ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν, χορηγούς, εθελοντές, συλλόγους, ανεξάρτητες ομάδες, φορείς, στο στεριανό και Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας, με τη δέσμευση ότι το επόμενο, με τη συνεργασία και στήριξη όλων θα ξεπεράσει τη φετινή επιτυχία.
Ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκίδας, Ηρακλής Μπουραντάς παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στο Θαλασσινό Καρναβάλι και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις καθώς και στα οφέλη που αποκόμισε η πόλη μας.

Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία, που αφορούν στο Θαλασσινό Καρναβάλι ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε την ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «Πλούτος»
21 Αυγ

Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.00, στο θέατρο «Ορέστης Μακρής» Πάρκο Λαού Χαλκίδας. Κωμωδία του Αριστοφάνη Διαρκεια : 130 ‘ Σκηνοθ.:Γ. Κιμούλης Ερμηνεύουν: Γ. Κιμούλης, Γ. Μπέζος, Π. Φιλιππίδης, Τ. Γιαννόπουλος, Αλμπ. Φάις. Σκην.: Γ. Πάτσας. Κοστ.: Σ. Νικολαΐδη. Μουσ.: Γ. Ανδρέου. Για τη σύγχρονη κοινωνία, όπου το χρήμα αποτελεί πλέον θεμέλιο ολόκληρου […]

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας
26 Ιούν

Στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη ήταν αφιερωμένη η συναυλία που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας το Σάββατο 24 Ιουνίου, στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Συμμετείχαν οι μαθητές της τάξης Μονωδίας και Μουσικής Προπαιδείας της Αθηνάς Τσολάκου, τους οποίους στο τέλος συνεχάρη ο παριστάμενος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. Χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος τόνισε ότι με την παρουσία του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP