1ο Φεστιβάλ Μικρασιάτικων Γεύσεων

1ο Φεστιβάλ Μικρασιάτικων Γεύσεων
11 Ιούλ

Tο 1ο Φεστιβάλ Μικρασιάτικων Γεύσεων θα είναι γεγονός!

Ο Σύλλογος Απανταχού Αρτακηνών Κυζικηνών της Νέας Αρτάκης, με την υποστήριξη της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, του Δήμος Χαλκιδέων, του ΔΟΑΠΠΕΧ (GoHalkida) και του ΟΠΑΣΤΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά, στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης ένα τριήμερο Φεστιβάλ μικρασιατικών γεύσεων στις 12-13-14 Ιουλίου!

Παλιές και νέες Αρτακηνές, Σύλλογοι και τα μαγαζιά της περιοχής αναβιώνουν με live μαγειρέματα την μικρασιατική παράδοση, μας θυμίζουν ξεχασμένες συνταγές, σ´ένα ταξίδι γεύσης που τιμά την κουζίνα και τον πολιτισμό της Κυζικηνής χερσονήσου.

Στα δρώμενα, στα οποία συμμετέχουν μαζί με τις Αρτακηνές μαγείρισσες και η Ελένη Ψυχούλη μαζί με την Ιωάννα Σταμούλου, θα έχουμε υπαίθριες μαγειρικές, λαογραφικές αναδρομές, τοπικά προϊόντα και παράλληλες εκδηλώσεις με χορό και τραγούδι.

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 12 Ιουλίου από 20:00 έως 23:00
Σάββατο 13 Ιουλίου από 19:00 έως 23:00
Κυριακή 14 Ιουλίου από 19:00 έως 23:00

Σας περιμένουμε!!

#evoia #artaki #chalkida #summer #foodfestival

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική παράσταση «Συρανό»
5 Ιούλ

Η μεγάλη επιτυχία που μονοπώλησε δύο θεατρικές περιόδους και γνώρισε την ανταπόκριση κοινού και κριτικών, η ηρωική κωμωδία του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο και την Δήμητρα Ματσούκα στον ρόλο της Ρωξάνης, έρχεται και στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 και ώρα 21.30, […]

Αναβολή της συναυλίας με τον «ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ»
6 Αυγ

Κατόπιν ενημέρωσης της παραγωγής, λόγω των έκτακτων μέτρων από τις φωτιές και κυρίως για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν τόσο οι κάτοικοι της ΕΥΒΟΙΑΣ, όσο και των υπόλοιπων περιοχών της Ελλάδας, Η συναυλία με τον «ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ», που επρόκειτο να γίνει αύριο Σάββατο 7 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και μεταφέρεται για την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Για […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP