Οι Γαμπροί της Ευτυχίας

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας
1 Αυγ

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 στις 9:30 μ.μ.
Θέατρο Ορέστη Μακρή

Τιμές εισιτηρίων (ημέρα παράστασης): 20€ Γενική είσοδος, 15€ Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ άνω 65 ετών, Παιδικό 6 έως 12 ετών.
Προπώληση (πρώην θερινός Κινηματογράφος Rex. 09:00-14:00 & 19:00-23:00)

ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
Νίκος Τσιφόρος – Πολύβιος Βασιλειάδης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος

Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι «παιδιά του πολέμου». Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά.

Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει!!

Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας «σοβαρότητά» μας.

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας είναι λοιπόν ένα στοίχημα κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών. Το μεγάλο και πηγαίο γέλιο είναι ο στόχος. Η προϋπόθεση είναι η χαρά των ανθρώπων της σκηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μουσική βραδιά με την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας
20 Ιούν

Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα θα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, απο τον ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας ξεχωριστές μουσικές βραδιές. Την έναρξη κάνει η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00 στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), την […]

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις
25 Φεβ

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ είχε καταρτίσει ένα πλήρες αποκριάτικο πρόγραμμα, σεβόμενος πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με εκδηλώσεις στους εμπορικούς δρόμους, την παραλία και πλατείες της πόλης. Όμως με την ανακοίνωση των νέων υγειονομικών μέτρων, οι εκδηλώσεις αυτές δεν μπορούν να γινούν σε εξωτερικούς μη ελεγχόμενους χώρους. Ως εκ τούτου, προσαρμοσμένοι στα νέα αυτά μέτρα, το πρόγραμμα ανασκευάστηκε […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP