Το 3ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΓΕΛ – ΕΠΑΛ θα πραγματοποηθεί στη Χαλκίδα, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”, την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 και ώρα 10 το πρωί.
Στη Χαλκίδα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών U20

H Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η Χαλκίδα θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 B’ Κατηγορίας, όπως ανακοίνωσε η FIBA Europe.
Μετά από σχετικό συνέδριο στο Μόναχο, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε να αναθέσει στη χώρα μας τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 Β’ Κατηγορίας. Έτσι, η Εθνική Εφήβων του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, του Γιώργου Παπαγιάννη, του Διονύση Σκουλίδα, του Βασίλη Μουράτου και των άλλων παιδιών, που βρέθηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου ετοιμάζεται για μια ακόμα διοργάνωση εντός συνόρων.
Μόνο που του χρόνου θα έχει “αναβαθμιστεί” σε Εθνική Νέων Ανδρών, και σ’ αυτήν θα συμμετάσχουν επίσης οι διεθνείς με την U19, που τερμάτισαν τέταρτοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κρήτης, όπως ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Κωνσαντίνος Μήτογλου, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κ.ά.
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 B’ Κατηγορίας θα λάβει χώρα από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου 2016, με τις τρεις πρώτες ομάδες της διοργάνωσης να κερδίζουν την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ
ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ
Σχετικά Άρθρα
Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με τη συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , διοργανώνει στη Χαλκίδα, τη διεξαγωγή των«Περιφερειακών Αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων Ατομικού Α΄ κατηγορίας (γυναικών) και Ομαδικού (ensemple)», για το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στο κλειστό Γυμναστήριο«Μελίνα Μερκούρη».