Εργασίες στο Γήπεδο Καλοχωρίου – Παντειχίου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) συνεχίζει τις παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις, για την βελτίωση της λειτουργικότητάς τους και την αποκατάσταση φθορών.
Αυτό το χρονικό διάστημα, πραγματοποιούνται εργασίες στο Γήπεδο Καλοχωρίου – Παντειχίου, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και αφορούν στο αποστραγγιστικό, την τοποθέτηση δικτύου αυτόματου ποτίσματος, ενώ στη συνέχεια θα γίνει στρώσιμο της κροκάλας, ώστε να υποδεχτεί το κατάλληλο χώμα και τον φυσικό χλοοτάπητα – σε ένα 20ήμερο.
Το Γήπεδο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί ομάδες και αθλητές σε έναν μήνα περίπου. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ φροντίζει, με τα συνεργεία και τις οικονομικές δυνατότητες που έχει, να διατηρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις ευθύνης του, σε άριστη κατάσταση για την εύρυθμη λειτουργία τους και την ασφαλή χρήση τους από αθλητικές ομάδες και πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα μπάσκετ Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδας - Πορτογαλίας
13 Φεβ

Σας ενημερώνουμε ότι απο τις 17.00 σήμερα, θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδας – Πορτογαλίας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης”. Η διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

130 Αθλητές του ΝΟΧ στον Μαραθώνιο Χαλκίδας
4 Οκτ

Οι ΝΟΧίτες ενώνουν τα χέρια τους με τον ΔΟΑΠΠΕΧ και τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τρέχουν για καλό σκοπό. 130 αθλητές του ΝΟΧ θα λάβουν μέρος στο 4th CHALKIDA BRIDGES MARATHON! ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΚΟΜΗ, ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ! Τηλ. Επικοινωνίας Ν.Ο.Χ.: 22210 25227

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP