Σύνδεση Αποδυτηρίων Ν. Αρτάκης με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας

Σύνδεση Αποδυτηρίων Ν. Αρτάκης με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας
16 Οκτ

Στα πλαίσια συντήρησης και ποιοτικής αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των αποδυτηρίων του Σταδίου Ν. Αρτάκης, με τη σύνδεσή τους με τα δίκτυα αποχέτευσης και υδροδότησης της πόλης, καθώς και σύνδεσης του στο δίκτυο της ΔΕΗ.  

 Λειτουργικά, λύθηκε ένα πρόβλημα που απασχολούσε ομάδες και αθλούμενους επί σειρά ετών.

Έτσι, από αύριο θα είναι σε διάθεση προς χρήση για προπονήσεις και αγώνες τόσο από τα αθλητικά σωματεία, όσο και από αθλούμενους πολίτες.    

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ευχαριστεί για τη συνεργασία τον Π/δρο κ. Μιχάλη Κεράτσα και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ για την άμεση ανταπόκριση και ουσιαστική τους παρέμβαση στην ολοκλήρωση του έργου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ

ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ

 

ap art1

ap art2

ap art4

Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση Ποδοσφαιρικών Σωματείων σε Σύσκεψη στο Δημαρχείο Χαλκίδας
3 Οκτ

Ο Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας προσκαλεί σε σύσκεψη τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Δήμου Χαλκιδέων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημαρχείο Χαλκίδας, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Φαρμακίδου 15,.προκειμένου να συζητηθούν τυχόν προβλήματα που αφορούν τα γήπεδα και τα σωματεία, τα οποία θα πρέπει να υποβληθούν εγγράφως την ημέρα […]

Σκάκι – Σιμουλτάνε, αγώνας επίδειξης
7 Ιούν

Σκάκι – Σιμουλτάνε, αγώνας επίδειξης με 40 αντιπάλους ταυτόχρονα (παιδιά και ενήλικες) απο τον Δημήτριο Μπαλόκα, επικεφαλής προπονητή της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 7.30 το απόγευμα, στο στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ. Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν ένα μήνα δωρεάν μαθήματα σκακιού.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP