Συνάντηση με εκπροσώπους του EUROP.RAID

Συνάντηση με εκπροσώπους του EUROP.RAID
18 Μάι

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην πόλη της Χαλκίδας στις 8 και 9 Αυγούστου 2016 και της οργάνωσης του ταξιδιού τους στη χώρα μας, οι εκπρόσωποι του Europ.Raid, Benjamin Laidin και Jeremy Blandin, είχαν εθιμοτυπική συνάντηση χθες Τρίτη 17/5/16, με την Π/δρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη.
Η πρόεδρος τους καλωσόρισε στην πόλη μας και τους ευχαρίστησε που επέλεξαν την Χαλκίδα, ως δεύτερο σταθμό διαμονής, μετά την Καβάλα, για το ταξίδι τους και το πέρασμα τους από την Ελλάδα.

Το Europ.Raid, αποτελείται από μια ομάδα Γάλλων νέων από 18 έως 30 ετών, που με 50 αυτοκίνητα, με 150 και άνω μέλη, διοργανώνουν κάθε χρόνο το ταξίδι τους, γνωρίζοντας πόλεις και πολιτισμούς, ενώ την πορεία τους αυτή την παρακολουθούν (μέσω ιντερνετ), 100.000 και πλέον φίλοι της ομάδας.
Στον εφετινό τους προορισμό περιλαμβάνεται και η χώρα μας, με μοναδικούς σταθμούς διανυκτέρευσης, τη Χαλκίδα και την Καβάλα, στην πορεία τους για τον επόμενο προορισμό, την Κωνσταντινούπολη.
Το ταξίδι τους ξεκινά από τη Γαλλία, περνούν από 20 χώρες, διανύοντας 10.000 χλμ, σε 23 ημέρες.

europ-raid-1

Σχετικά Άρθρα

Κρυπτόν - Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης
5 Οκτ

Η ομάδα “ΔΙΠΟΛΑ” σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. παρουσιάζει την έκθεση σύγχρονης τέχνης με τίτλο «Κρυπτόν», η οποία θα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στην Δημοτική Πινακοθήκη Χαλκίδας Δημήτρης Μυταράς.Η θεματική είναι μια ιδέα του ιστορικού τέχνης και επιμελητή της έκθεσης Ευθύμη Λαζόγκα και βασίζεται στη ρήση του Ηράκλειτου «Φύσις […]

Τέσσερις οι Γαλάζιες Σημαίες σε ακτές του Δήμου Χαλκιδέων για το 2022
18 Μάι

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, που αποτελεί τον Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη Ελλάδα,   κυματίζει τη φετινή χρονιά σε  Πεντακόσιες ογδόντα μία (581) παραλίες, δεκαπέντε μαρίνες και έξι τουριστικά σκάφη κέρδισαν φέτος Γαλάζιες Σημαίες, φέρνοντας την Ελλάδα για ακόμα μία φορά στην 2η θέση παγκοσμίως, ανάμεσα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP