Συνάντηση με εκπροσώπους του EUROP.RAID

Συνάντηση με εκπροσώπους του EUROP.RAID
18 Μάι

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην πόλη της Χαλκίδας στις 8 και 9 Αυγούστου 2016 και της οργάνωσης του ταξιδιού τους στη χώρα μας, οι εκπρόσωποι του Europ.Raid, Benjamin Laidin και Jeremy Blandin, είχαν εθιμοτυπική συνάντηση χθες Τρίτη 17/5/16, με την Π/δρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη.
Η πρόεδρος τους καλωσόρισε στην πόλη μας και τους ευχαρίστησε που επέλεξαν την Χαλκίδα, ως δεύτερο σταθμό διαμονής, μετά την Καβάλα, για το ταξίδι τους και το πέρασμα τους από την Ελλάδα.

Το Europ.Raid, αποτελείται από μια ομάδα Γάλλων νέων από 18 έως 30 ετών, που με 50 αυτοκίνητα, με 150 και άνω μέλη, διοργανώνουν κάθε χρόνο το ταξίδι τους, γνωρίζοντας πόλεις και πολιτισμούς, ενώ την πορεία τους αυτή την παρακολουθούν (μέσω ιντερνετ), 100.000 και πλέον φίλοι της ομάδας.
Στον εφετινό τους προορισμό περιλαμβάνεται και η χώρα μας, με μοναδικούς σταθμούς διανυκτέρευσης, τη Χαλκίδα και την Καβάλα, στην πορεία τους για τον επόμενο προορισμό, την Κωνσταντινούπολη.
Το ταξίδι τους ξεκινά από τη Γαλλία, περνούν από 20 χώρες, διανύοντας 10.000 χλμ, σε 23 ημέρες.

europ-raid-1

Σχετικά Άρθρα

Η ομάδα του ΝΟΧ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ, στην επίσημη φωτογράφηση για την αποστολή της Εθνικής Ομάδας, εν όψει του European Game Krakow 2023 στις 26/06 έως 03/07.
21 Ιούν

Η επίσημη φωτογράφιση της Ελληνικής Αποστόλης #teamhellas, διεξήχθη χθες 17/6 στο Παναθηναϊκό Στάδιο από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εν όψει των European Games krakow 2023, της σημαντικότερης Ευρωπαϊκής  αθλητικής διοργάνωσης της χρονιάς.  Στη φωτογράφιση συμμετείχαν ο Γιάννης Ζάχος  και Ανθίππη Σκυριώτη, του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας.  Ο Γιάννης Ζάχος,  με αυτόν τον αγώνα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα […]

«ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2020»  ΙΟΥΛΙΟΣ & ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
22 Ιούλ

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2020», ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), λόγω της ακύρωσης της εμποροπανήγυρης εμπλούτισε το πολιτιστικό πρόγραμμα του μηνός Ιουλίου, με εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ, καθώς και με Θεατρικές-Μουσικές παραστάσεις που έχει εντάξει στο πρόγραμμά του. Επιπλέον, προς ενημέρωση του κοινού και σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP