Αισιόδοξος, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, κ.Βασιλακόπουλος για την επιτυχία της διοργάνωσης του Eurobasket

Αισιόδοξος, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, κ.Βασιλακόπουλος για την επιτυχία της διοργάνωσης του Eurobasket
23 Μάι

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργο Βασιλακόπουλο είχε το Σάββατο 21 Μαΐου ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. Η συνάντηση έγινε στη Χαλκίδα και αφορούσε στη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών, που έχει προγραμματιστεί για το διάστημα από 14 μέχρι 25 Ιουλίου 2016 στη Χαλκίδα.
Συζητήθηκαν κυρίως οργανωτικά ζητήματα και μάλιστα ο δήμαρχος ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΟΚ ότι ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες αναμόρφωσης των Κλειστών Γυμναστηρίων που θα χρησιμοποιηθούν για τις προπονήσεις και τους αγώνες των ομάδων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Επίσης, ο δήμαρχος είπε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να οργανωθούν άψογα οι τελετές έναρξης και λήξης του τουρνουά.
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δημοτική Αρχή και δήλωσε αισιόδοξος ότι η διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

vasilakopoulos-pagwnis -1

Σχετικά Άρθρα

Πρώτος αγώνας Ελλάδας με Ιρλανδία
12 Ιούλ

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 ξεκινάει το Eurobasket U20, στην πόλη της Χαλκίδας. Πρώτος αγώνας της Ελλάδας είναι με την Ιρλανδία στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τ.Καμπούρης”, στις 18.45. Να σημειωθεί, ότι όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας, θα διεξαχθούν στο Κλειστό Κανήθου, και ώρα 18.45. Επόμενος αγώνας, είναι το Σάββατο 16/7, με την Ολλανδία.

Chalkida Bridges Marathon – Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 - Δήλωσε συμμετοχή κι Εσύ!
23 Αυγ

ΤΡΕΧΩ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ – ΠΡΟΣΦΕΡΩ Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παρέμβασης διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας, «4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου» “Chalkida Bridges Marathon”, από το ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας) τον ΣΕΓΑΣ, την Τ.Ο. Ε.Α,Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας ,τους σύλλογους στίβου […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP