Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: “Η συνεισφορά της Γνωστικής Ψυχολογίας στη διαχείριση του Παιδαγωγικού λάθους και της θετικής επιστήμης της συμπεριφοράς στον Αυτισμό” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, απο τις 8.00 έως τις 14.00 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας. Συνδιοργάνωση: Σχ.Συμβ. 2ης Π.Δ.Ε. Εύβοιας Σχ.Συμβ. 5ης Ε.Π.Π.Α. Εύβοιας ΚΕΔΔΥ Εύβοιας
Βραϊμάκια 2016 – Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας

Σας ενημερώνουμε πως, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, λόγω εργασιών συντήρησης του ταρτάν και προετοιμασίας του στίβου για τους Αγώνες «Βραϊμάκια 2016», που θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, οι διαδρομές από 1 έως 5 καθώς και οι χώροι των οριζόντων και κάθετων αλμάτων και ρίψεων θα είναι κλειστοί για κοινό και αθλητές, από την Τρίτη 31 Μαΐου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
Επιπλέον, με αφορμή τη διοργάνωση των αθλητικών αγώνων στίβου «Βραϊμάκια 2016», θα δοθεί συνέντευξη τύπου, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα (1ος όροφος, παραλία Χαλκίδας). Στην συνέντευξη, εκτός των διοργανωτών, θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ και αθλητές.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία σας, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Σχετικά Άρθρα
Ο Παύλος Κουζούνης, Πρωταθλητής του Beach Volley Ελλάδος και για πολλά χρόνια παίκτης του Ολυμπιακού, στηρίζει με μήνυμά του στα social media το Chalkida Bridges Marathon. Το μήνυμά του συνοδεύει φωτογραφία του με την μπλούζα του 2ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Απριλίου, στις 10.30 το πρωί.