“Βραϊμάκια 2016” – Ρεκόρ συμμετοχών

Βραϊμάκια 2016 - Ρεκόρ συμμετοχών
3 Ιούν

Ρεκόρ συμμετοχών έχει σημειωθεί στους 7ους αγώνες στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης», που θα διεξαχθούν στη Χαλκίδα το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 και ώρα 4 το απόγευμα με 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων φτάνει τους 600 και μεταξύ αυτών είναι πρωταθλητές και υψηλού επιπέδου αθλητές από Ελλάδα και Κύπρο.
Αναβαθμίζονται φέτος οι αγώνες «Βραϊμάκια», που φαίνεται πως κερδίζουν από την αίγλη των «Βενιζελείων» που πραγματοποιούνται την ίδια ημερομηνία στην Κρήτη, αφού ο ΣΕΓΑΣ συμπεριλαμβάνει τους αγώνες της Χαλκίδας στο καλεντάρι του, και στηρίζει με έμψυχο δυναμικό τη διοργάνωση.
Μάλιστα, αναμένεται να παραστεί στους αγώνες της Χαλκίδας, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Παναγόπουλος.
Το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 4 το απόγευμα, όλοι στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, στηρίζουμε τα 7α “Βραϊμάκια”.

Το τελικό πρόγραμμα των αγώνων στίβου

teliko-programma

Σχετικά Άρθρα

Αποκατάσταση ζημιών Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Δροσιάς
2 Νοέ

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ ολοκλήρωσε τις εργασίες αποκατάστασης του ζημιών και συντήρησης του συνθετικού χλοοτάπητα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Δροσιάς, οι οποίες προκλήθηκαν από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα (Ζορμπάς). Συγκεκριμένα έγινε επαναφορά των λωρίδων του συνθετικού χλοοτάπητα, στην πρότερή τους θέση και εκ νέου επικόλληση. Κατόπιν έγινε επίστρωση με καουτσούκ και χτένισμα με […]

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Παμπαίδων-Παγκορασίδων
24 Ιούν

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 και ώρα 16:00 έως 21:30 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος των Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.).

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP