“Βραϊμάκια 2016” – Ρεκόρ συμμετοχών

Βραϊμάκια 2016 - Ρεκόρ συμμετοχών
3 Ιούν

Ρεκόρ συμμετοχών έχει σημειωθεί στους 7ους αγώνες στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης», που θα διεξαχθούν στη Χαλκίδα το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 και ώρα 4 το απόγευμα με 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων φτάνει τους 600 και μεταξύ αυτών είναι πρωταθλητές και υψηλού επιπέδου αθλητές από Ελλάδα και Κύπρο.
Αναβαθμίζονται φέτος οι αγώνες «Βραϊμάκια», που φαίνεται πως κερδίζουν από την αίγλη των «Βενιζελείων» που πραγματοποιούνται την ίδια ημερομηνία στην Κρήτη, αφού ο ΣΕΓΑΣ συμπεριλαμβάνει τους αγώνες της Χαλκίδας στο καλεντάρι του, και στηρίζει με έμψυχο δυναμικό τη διοργάνωση.
Μάλιστα, αναμένεται να παραστεί στους αγώνες της Χαλκίδας, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Παναγόπουλος.
Το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 4 το απόγευμα, όλοι στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, στηρίζουμε τα 7α “Βραϊμάκια”.

Το τελικό πρόγραμμα των αγώνων στίβου

teliko-programma

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση με τον Γεν.Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ Ν.Ομίλου
3 Μαρ

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Χαλκίδος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή, με την Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας κ. Λίλιαν Ζλακώνη, ώστε να συζητηθούν θέματα σχετικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ του Νοτίου Ομίλου, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο […]

1ο Regularity Rally Ευρίπου - Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018
2 Νοέ

1ο Regularity Rally Ευρίπου 2018 // Κυριακή 4 Νοεμβρίου // Ώρα 13:00 Με την συμμετοχή 48 αυτοκινήτων, όλων των ηλικιών, θα διεξαχθεί το 1ο Regularity Rally Ευρίπου 2018! Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε και να θαυμάσετε απο κοντά κλασσικά αυτοκίνητα από διαφορετικές εποχές, σε μια μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου! Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP