Πολύ καλές επιδόσεις στα “Βραϊμάκεια”

Πολύ καλές επιδόσεις στα Βραϊμάκεια
7 Ιούν

Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο πλαίσιο των αγώνων στίβου “Βραϊμάκεια 2016”.
Οι αγώνες διεξήχθησαν από τον Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας, με την στήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ και του ΣΕΓΑΣ. Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 600 αθλητές και αθλήτριες.
Στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκαν και παρακολούθησαν τους αγώνες, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη με αρκετούς συνεργάτες τους, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Στερεάς – Εύβοιας Θανάσης Βλάχος κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 2019 - Α΄ Νοτίου Ομίλου
4 Ιούλ

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σε συνεργασία με την ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας και το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), διοργανώνουν, το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ Νοτίου Ομίλου», που θα διεξαχθεί, το Σάββατο 13 Ιουλίου και Κυριακή 14 Ιουλίου 2019, στη Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Αγώνες Υδατοσφαίρισης Τελικής Φάσης Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών
20 Ιούλ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας και την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνουν την διεξαγωγή αγώνων Υδατοσφαίρισης Τελικώς Φάσης Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, που θα γίνουν από την Πέμπτη 27 έως και την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας.Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξήςΑ΄ ΟΜΙΛΟΣΠέμπτη 27/7/2023 1 η ΑγωνιστικήΏρα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP