Πολύ καλές επιδόσεις στα “Βραϊμάκεια”

Πολύ καλές επιδόσεις στα Βραϊμάκεια
7 Ιούν

Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο πλαίσιο των αγώνων στίβου “Βραϊμάκεια 2016”.
Οι αγώνες διεξήχθησαν από τον Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας, με την στήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ και του ΣΕΓΑΣ. Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 600 αθλητές και αθλήτριες.
Στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκαν και παρακολούθησαν τους αγώνες, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη με αρκετούς συνεργάτες τους, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Στερεάς – Εύβοιας Θανάσης Βλάχος κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Εργασίες συντήρησης-αναβάθμισης Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας
13 Απρ

Ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., στο πλαίσιο των αναβαθμίσεων των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, πραγματοποίησε τις παρακάτω εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Αποκατάσταση σπασμένων θυρών, τζαμιών, ελαιοχρωματισμοί ΣΤΙΒΟΣ: Αφαίρεση φθαρμένων-κατεστραμμένων σημείων του ταρτάν και αποκατάσταση τους.

ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ αγώνα σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα με την  επωνυμία EVRIPOSNIGHTRUN 23
27 Απρ

Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-ΟΠΑΣΤΕ, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας, η ΕΟΣΛΜΑΥ, σε συνεργασία με τους συλλόγους κλασσικού αθλητισμού στον Δήμο Χαλκιδέων και τον σύλλογο δρομέων Ευβοίας, συνδιοργανώνουν και προκηρύσσουν νυκτερινούς αγώνες δρόμου σε Δημόσιο Δρόμο στη Χαλκίδα, με την επωνυμία EVRIPOSNIGHT RUN 23 Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP