Επιτυχημένη η συναυλία – αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου

Επιτυχημένη η συναυλία - αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου
7 Ιούν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, η συναυλία – αφιέρωμα στην Σωτηρία Μπέλλου, που διοργάνωσε η Πολιτιστική Δραστηριότητα του Ιερού ναού της Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, με την στήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Συμμετείχαν η Πολυφωνική Χορωδία της Αγίας Μαρίνας και πενταμελής κλασική ορχήστρα, που καταχειροκροτήθηκαν από το πυκνό ακροατήριο.
Μεταξύ των θεατών ήταν και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης με την σύζυγο του, ο οποίος συνεχάρη την χορωδία και την ορχήστρα, καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

mpelou-sunaulia-1

Σχετικά Άρθρα

bio-Mechanical festival - Πρόγραμμα 8-15 Ιουλίου 2017
3 Ιούλ

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30 στο Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος θα γίνει η επίσημη πρώτη παρουσίαση της παραγωγής του θεάτρου Χαλκίδας με την τραγωδία του Ευριπίδη Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ σε μετάφραση Γιώργου Ιωάννου και σκηνοθεσία-απόδοση χορικών Γιάννη Κατσάνου. Συμμετέχει το συγκρότημα The knives. Θα δοθούν δώδεκα παραστάσεις κάθε Σάββατο, Κυριακή […]

Συνάντηση για ενημέρωση και οδηγίες, με τους επικεφαλής των πεζοπόρων τμημάτων του καρναβαλιού
8 Μαρ

Αύριο, Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 8 το βράδυ, στο Δημαρχείο στην παραλία Χαλκίδας, (πρώτος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους επικεφαλής των ομάδων των πεζοπόρων τμημάτων των καρναβαλιστών. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε και δεν ανήκετε σε κάποιο απο τα υφιστάμενα τμήματα καρναβαλιστών, μπορείτε να παραβρεθείτε για την ενημέρωσή σας και δήλωση συμμετοχής.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP