Εργασίες σε γήπεδα ποδοσφαίρου

Εργασίες σε γήπεδα ποδοσφαίρου
17 Ιούν

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ εκτός από τις εργασίες στα γυμναστήρια που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες και τις προπονήσεις των ομάδων του Eurobasket 2016, συνεχίζει παράλληλα και τη συντήρηση των Γηπέδων Ποδοσφαίρου, με επισπορά, επίστρωση και αποκατάσταση των φθαρμένων κομματιών χλοοτάπητα.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα Γήπεδα Ποδοσφαίρου «Τσαλίκη – Παπίλα», «Αλεξάνδρου», Αγ.Νικολάου, Λαμψάκου, Αφρατίου και στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί αντίστοιχες παρεμβάσεις στα γήπεδα της Ν. Αρτάκης και του Βασιλικού, από όπου και οι φωτογραφίες.

Σχετικά Άρθρα

Συγχαρητήρια του δημάρχου για τον μαραθώνιο αγάπης
18 Μάι

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 15 Μαΐου στη Χαλκίδα το “CHALKIDA BRIDGES MARATHON” ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, που είχε φιλανθρωπικό σκοπό. Τον διοργάνωσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και τα έσοδα που προέκυψαν από τις συμμετοχές θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο “Ο Καλός Σαμαρείτης” για την αγορά μαστογράφου. Συμμετείχαν […]

Chalkida Bridges Marathon – Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 - Δήλωσε συμμετοχή κι Εσύ!
23 Αυγ

ΤΡΕΧΩ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ – ΠΡΟΣΦΕΡΩ Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παρέμβασης διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας, «4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου» “Chalkida Bridges Marathon”, από το ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας) τον ΣΕΓΑΣ, την Τ.Ο. Ε.Α,Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας ,τους σύλλογους στίβου […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP