Βιογραφική Έκθεση «Τροχιές»

Βιογραφική Έκθεση «Τροχιές»
24 Δεκ

Με αφορμή τις τελευταίες ημέρες του Έτους Σκαλκώτα, το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. σας προσκαλούν να επισκεφτείτε την Έκθεση ‘’Τροχιές ‘’…ακολουθώντας την πορεία  του Νίκου Σκαλκώτα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης  θα μπορούν να γνωρίσουν τη ζωή και το έργο του μεγάλου Χαλκιδέου συνθέτη, να ανακαλύψουν την προσωπικότητα του και τα ιστορικά γεγονότα του καιρού του. Η επιμέλεια της έκθεσης ανήκει στην πιανίστα Βάνα Παπαϊωάννου.                           

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΤΑΡΑΣ”.

Διάρκεια της έκθεσης:  26 έως 29 Δεκεμβρίου 2019

Ώρες λειτουργίας: 10.30 π.μ.- 12.30 π.μ. &  6.30 μ.μ.- 8.30 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Εορταστική χορευτική εκδήλωση στον Ι.Ναό Αγ.Γεωργίου Βατώντα
27 Σεπ

Η χορευτική ομάδα Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Βατώντα σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση «Αινείτε τον Θεό εν τυμπάνω και χορώ», το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.30, στην πλατεία Ι.Ναού, στο πλαίσια των λατρευτικών εκδηλώσεων που αφορούν την υποδοχή και διαμονή της θαυματουργού και Ιεράς Εικόνας της Παναγίας […]

Γλέντησε η Χαλκίδα, την Τσικνοπέμπτη!
4 Μαρ

Χορός, τραγούδι, άφθονο κρασί και 3000 σουβλάκια είχε το χθεσινό γλέντι για την Τσικνοπέμπτη που διοργάνωσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ, με τη συμμετοχή του Συλλόγου “Τ’ Αλωνάκι”. Όλοι οι μαζί οι Χαλκιδέοι, χόρεψαν και τσίκνισαν, ενώ το Αλωνάκι παρουσίασε αποκριάτικα δρώμενα. Ευχαριστούμε το ψητοπωλείο “Πας Γυρεύοντας”, που χορήγησε σουβλάκια για την εκδήλωση.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP