Πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους»

Πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους»
4 Φεβ

Ο  Δήμος Χαλκιδέων και η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία  με την επωνυμία ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ,  στα πλαίσια της συνεργασίας για την υλοποίηση των δράσεων του Σχεδίου με τίτλο: «Α για τον Άνθρωπο» που αφορά στο πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους», του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με Αρχή Διαχείρισης το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.), την Τετάρτη 15/1/2020 πραγματοποίησαν μια Δράση Εθελοντισμού με τους ωφελούμενους . Αναλυτικότερα, σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Δ.Ο.Α.ΠΕ.Χ. κα Αϊδίνη Ελένη, συμμετείχαν στην αφαίρεση του εορταστικού διακόσμου των Χριστουγέννων στις οδούς Αβάντων, Τζιαρτίνη και τμήμα της οδού Ερμού.

Σημειώνεται πως η ανωτέρω δράση είναι στα πλαίσια των αναφερόμενων στην πρόσκληση του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους».

Σχετικά Άρθρα

Ευχαριστήριο του Νέου Ποδηλατικού Ομίλου Χαλκίδας
21 Νοέ

Το διοικητικό συμβούλιο του Νέου Ποδηλατικού Ομίλου Χαλκίδος με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης σας ευχαριστεί άλλη μια φορά για την υποστήριξη σας στον αγώνα μας «9th MasterBike MTB open race»! Με αθλητικούς χαιρετισμούς Νέος Ποδηλατικός Όμιλος Χαλκίδος

Αγώνες CROSS CAR-EKO DIRT GAMES
1 Δεκ

Η ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας), ή ΑΣΜΑ(Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) με τη συμπαράσταση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν αγώνες CROSS CAR-EKO DIRT GAMES. Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, στην πίστα MOTO CROSS του Δήμου Χαλκιδέων στην περιοχή ΠΕΙ Δοκού.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP