Προκριματικοί Αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής

Προκριματικοί Αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής
4 Μαρ

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων και τον Οργανισμό Άθλησης (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) θα πραγματοποιήσει  Προκριματικούς Αγώνες Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Α΄-Β’ Κατηγοριών γυναικών και νεανίδων στις 06-07-08 Μαρτίου 2020 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Τ.Καμπούρης».

Σχετικά Άρθρα

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΟΑΠΠΕΧ
4 Σεπ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές   στις παρακάτω καλλιτεχνικές του δομές. Σε εφαρμογή των μέχρι τώρα πρωτοκόλλων υγιεινής και σε αναμονή των νέων που θα εκδώσουν τα συναρμόδια υπουργεία, ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει λάβει ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, τόσο των μαθητών, όσο και του […]

Πρώτος αγώνας Ελλάδας με Ιρλανδία
12 Ιούλ

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 ξεκινάει το Eurobasket U20, στην πόλη της Χαλκίδας. Πρώτος αγώνας της Ελλάδας είναι με την Ιρλανδία στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τ.Καμπούρης”, στις 18.45. Να σημειωθεί, ότι όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας, θα διεξαχθούν στο Κλειστό Κανήθου, και ώρα 18.45. Επόμενος αγώνας, είναι το Σάββατο 16/7, με την Ολλανδία.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP