Η Χαλκίδα τραγουδά Σκαρίμπα

Η Χαλκίδα τραγουδά Σκαρίμπα
22 Αυγ

Στα πλαίσια του αφιερώματος στον Χαλκιδέο Ποιητή και Λογοτέχνη, «Σκαρίμπεια 2016», σήμερα, Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 20.30 στο θέατρο Κωτσόπουλου (Μέσα Παναγίτσα) Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί μια ποιητική μουσική βραδιά, που διοργανώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ με τον Σύλλογο «Φίλοι του Γ.Σκαρίμπα».

Με τίτλο: «Η Χαλκίδα τραγουδάει Σκαρίμπα», θα παρουσιαστούν μελοποιημένα ποιήματα του Γιάννη και της Καλλιόπης Σκαρίμπα απο τον Πάνο Στέλιο, τον Γιάννη Ρούσσο και την Κατερίνα Ρούσσου, καθώς και συνθέσεις άλλων δημιουργών που εμπνέονται απο τον Σκαρίμπα ή αναφέρονται σ’ αυτόν.

Η εκδήλωση τελείται με τη μουσική συμβολή της Γιάννας Γκάρα, του Δημήτρη Καραβα, του Γιάννη Παπαδήμου, του Γιάννη Ρούσσου, της Κατερίνας Ρούσσου και της Παναγιώτας Φραντζή. Συμμετέχει η Χορωδία του Ι.Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Δροσιάς Χαλκίδας.

Είσοδος Ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Διακήρυξη για την Εκμίσθωση της καντίνας του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου του σταδίου Νέας Αρτάκης
29 Οκτ

Η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. διακηρύττει ότι την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, ώρα 12:00 θα διεξαχθεί στην έδρα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ (Φαρμακίδου 15- Χαλκίδα ) στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου, δημοπρασία με φανερό και ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, ενώπιον της Επιτροπής Δημοπρασιών (υπ’αριθμ. 1/2021 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου) για την Εκμίσθωση της ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ […]

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
26 Αυγ

Ο πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ διακηρύσσει τη με συνοπτικό διαγωνισμό επιλογή αναδόχου για την προμήθεια Φυσικού Αερίου για τις ανάγκες του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά βάση τιμής για τις ανάγκες του Κολυμβητηρίου Χαλκίδος , Προϋπολογισμού 74.400,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α.). ΌΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΔΩ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΥΠΕΥΘΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ Διευκρίνιση σχετικά με την διακήρυξη συνοπτικού […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP