Η Χαλκίδα τραγουδά Σκαρίμπα

Η Χαλκίδα τραγουδά Σκαρίμπα
22 Αυγ

Στα πλαίσια του αφιερώματος στον Χαλκιδέο Ποιητή και Λογοτέχνη, «Σκαρίμπεια 2016», σήμερα, Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 20.30 στο θέατρο Κωτσόπουλου (Μέσα Παναγίτσα) Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί μια ποιητική μουσική βραδιά, που διοργανώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ με τον Σύλλογο «Φίλοι του Γ.Σκαρίμπα».

Με τίτλο: «Η Χαλκίδα τραγουδάει Σκαρίμπα», θα παρουσιαστούν μελοποιημένα ποιήματα του Γιάννη και της Καλλιόπης Σκαρίμπα απο τον Πάνο Στέλιο, τον Γιάννη Ρούσσο και την Κατερίνα Ρούσσου, καθώς και συνθέσεις άλλων δημιουργών που εμπνέονται απο τον Σκαρίμπα ή αναφέρονται σ’ αυτόν.

Η εκδήλωση τελείται με τη μουσική συμβολή της Γιάννας Γκάρα, του Δημήτρη Καραβα, του Γιάννη Παπαδήμου, του Γιάννη Ρούσσου, της Κατερίνας Ρούσσου και της Παναγιώτας Φραντζή. Συμμετέχει η Χορωδία του Ι.Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Δροσιάς Χαλκίδας.

Είσοδος Ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

«Εκδήλωση μνήμης της Ηρωίδας Λέλας Καραγιάννη»
23 Σεπ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης προς τιμήν της ηρωίδας Λέλας Καραγιάννη, με αφορμή τη συμπλήρωση των 79 χρόνων από την εκτέλεσή της από τους Γερμανούς την 18η Σεπτεμβρίου 1944 στο Χαϊδάρι , μαζί με άλλους 70 πατριώτες.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο,Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:30 στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου, μπροστά από την προτομή […]

Μουσική βραδιά με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Περιστερίου, στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής
29 Ιούν

Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα θα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, απο τον ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας μοναδικές μουσικές βραδιές. Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, εορτασμός της Πολιούχου Χαλκίδας, Αγίας Παρασκεύης, στις 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) θα απολαύσουμε συναυλία απο τη Φιλαρμονική […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP