Εισιτήρια για τους αγώνες του Eurobasket U20

Εισιτήρια για τους αγώνες του Eurobasket U20
13 Ιούλ

Τα εισιτήρια των αγώνων θα διατίθενται αντίστοιχα στα εκδοτήρια του κάθε γηπέδου («Τάσος Καμπούρης» και «Μελίνα Μερκούρη»).

Για τους αγώνες στο «Τ. Καμπούρης» τα εισιτήρια στοιχίζουν 5 ευρώ στην Α’ Φάση (15-20/7) και 10 ευρώ στη Β’ Φάση (22-24/7).

Για τους αγώνες στο «Μ. Μερκούρη» τα εισιτήρια στοιχίζουν 5 ευρώ σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Με ένα εισιτήριο ένας φίλαθλος μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης μέρας, στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Για τα παιδιά έως 6 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πώληση εισιτηρίων θα γίνεται και στο Μέγαρο Κότσικα, Φαρμακίδου 15. (Δημαρχείο, Παραλίας Χαλκίδας), εργάσιμες ημέρες, ώς τις 3.30 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί ότι γίνεται προπώληση για τους αγώνες και των επόμενων ημερών και τον τελικό.

τηλέφωνο: 1507

Σχετικά Άρθρα

Παράσταση Θεάτρου Σκιών «Η επανάσταση των ξωτικών»
4 Δεκ

Ποιος νόμιζε ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα κυλίσουν ομαλά?Τα ξωτικά του Αï Βασίλη θα σκαρώσουν ένα τσούρμο ζαβολιές για να σαμποτάρουν τηνγιορτή.Ο Καραγκιόζης καλείται να σώσει τα Χριστούγεννα.Θα τον βοηθήσετε? Τρέξετε μικροί και μεγάλοι για μια σπαρταριστή περιπέτεια με γέλια!!-Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου.Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6972717187-Είσοδος δωρεάν

Διαδικτυακή Συναυλία «Η Συμφωνία της Λευτεριάς» των Μουσικών Συνόλων του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
22 Μαρ

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τα Μουσικά Σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας, , θα παρουσιάσουν Διαδικτυακή Συναυλία, με τίτλο: «Η Συμφωνία της Λευτεριάς»-Ελληνική σουίτα. Μία μουσική περιγραφή, ντυμένη με δυνατούς στίχους των μεγάλων Ελλήνων ποιητών, Διον. Σολωμού, Γ. Ρίτσου, Οδ. Ελύτη, Ν. Γκάτσου, Μ Ελευθερίου και σε συνθέσεις των Ν. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP