Αποκατάσταση χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας

Αποκατάσταση χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας
12 Σεπ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ολικής αποκατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας.
Λόγω των εργασιών που εκτελούνται, το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό για αυτή την εβδομάδα για τα αθλήματα του στίβου, καθώς και για τη χρήση του από τους πολίτες.
Στο ρυθμό που εκτελούνται οι εργασίες και χωρίς κάποιο απρόοπτο γεγονός (καιρικές συνθήκες), ο στίβος του Σταδίου, θα είναι έτοιμος προς χρήση από τη Δευτέρα (19/9/16).

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ
29 Μάι

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 30 Μαΐου   2018  και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα» [Φαρμακίδου 15, 1ος όροφος] και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:     ΘΕΜΑ 1ο: ΤΡΙΜΗΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ- ΕΞΟΔΩΝ […]

Εγγραφές στα τμήματα Μουσικής Παιδείας της Χορωδίας Χρωμάτων
19 Σεπ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) στα πλαίσια των πολιτιστικών του δράσεων, σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη λειτουργία των προπαρασκευαστικών τμημάτων «μουσικής παιδείας» της «Χορωδίας Χρωμάτων». Τα τμήματα μουσικής παιδείας είναι μία πρωτοποριακή ιδέα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου, που τους αρέσει το τραγούδι και η […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP