Αποκατάσταση χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας

Αποκατάσταση χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας
12 Σεπ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ολικής αποκατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας.
Λόγω των εργασιών που εκτελούνται, το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό για αυτή την εβδομάδα για τα αθλήματα του στίβου, καθώς και για τη χρήση του από τους πολίτες.
Στο ρυθμό που εκτελούνται οι εργασίες και χωρίς κάποιο απρόοπτο γεγονός (καιρικές συνθήκες), ο στίβος του Σταδίου, θα είναι έτοιμος προς χρήση από τη Δευτέρα (19/9/16).

Σχετικά Άρθρα

bioMechanical festival - 1 έως 31 Ιουλίου 2017
20 Ιούν

Το Θέατρο Χαλκίδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του bioMechanical festival, στον πολιτιστικό χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος, από την 1 έως 31 Ιουλίου 2017. Το Θέατρο Χαλκίδας στα πλαίσια του bioMechanical festival θα παρουσιάσει την τραγωδία του Ευριπίδη, ‘Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων’. Το πλήρες πρόγραμμα και πληροφορίες για την διοργάνωση του bioMechanical festival, μπορείτε να […]

Διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα μπάσκετ Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδας - Πορτογαλίας
13 Φεβ

Σας ενημερώνουμε ότι απο τις 17.00 σήμερα, θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδας – Πορτογαλίας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης”. Η διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP