Κλοπή στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Κλοπή στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
28 Σεπ

Κλοπή σημειώθηκε βραδινές ώρες, εχθές, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, έκλεψαν καλώδια φωτισμού, προκαλώντας μεγάλης αξίας ζημιά. Ήδη οι υπεύθυνοι του ΔΟΑΠΠΕΧ κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομική διεύθυνση της Χαλκίδας.

Ωστόσο, να επισημάνουμε, πως δεν επηρεάζεται η λειτουργία του ΠΚΑ, που ξεκινάει να υποδέχεται σχολεία για εκπαίδευση των μαθητών, απο τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ενώ αύριο στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγιασμός στο χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Χαλκιδέων: «Στολίζουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Αγκαλιάζουμε και προστατεύουμε την διαφορετικότητα»
1 Δεκ

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό του Δήμου Χαλκιδέων, υπό την αιγίδα του Δήμου και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν εκδήλωση στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των παιδιών με ειδικές ανάγκες, με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και […]

Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα - «Βούλιαξε» η Χαλκίδα
27 Φεβ

Με ένα «τρελό» Αποκριάτικο πάρτι, πολύ κέφι και χορό, χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες, ολοκληρώθηκαν οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα, στον Δήμο Χαλκιδέων. Το Καρναβάλι ξεκίνησε με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο να δίνουν το έναυσμα για την παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων, την […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP