Έναρξη μαθημάτων Βρεφονηπιακής Μουσικής Αγωγής & Μουσικής Προπαιδείας, στο Δ.Ω.Χ. ”Νίκος Σκαλκώτας” του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Έναρξη μαθημάτων Βρεφονηπιακής Μουσικής Αγωγής & Μουσικής Προπαιδείας, στο  Δ.Ω.Χ. ''Νίκος Σκαλκώτας'' του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
4 Οκτ

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για την έναρξη των μαθημάτων Βρεφονηπιακής Μουσικής Αγωγής & Μουσικής Προπαιδείας στο Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας ”’Νίκος Σκαλκώτας” του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., για παιδάκια από 10 μηνών έως 6 ετών!
Για όσους γονείς ενδιαφέρονται για την εγγραφή των παιδιών τους στο ανωτέρω τμήμα του ΔΩΧ, για πληροφορίες:
Τηλέφωνα: 22210 21500 και 6945998258.
Υπεύθυνη: Αθηνά Τσολάκου, καθηγήτρια Μουσικοπαιδαγωγικής & Μονωδίας.

Σχετικά Άρθρα

Ανακάλυψε το χορό και τη γυμναστική που σου ταιριάζει στη Δημοτική Σχολή Χορού
12 Οκτ

Αναζητάτε ένα είδος χορού που να μην έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσάς αλλά να σας προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, ευλυγισία, ισορροπία, σωστή στάση σώματος και πάνω απ΄ όλα να σας αποφορτίζει και να σας ψυχαγωγεί; Σας έχουμε την απάντηση: Μοντέρνος χορός, ένας δυναμικός χορός, γεμάτος ενέργεια, που τονώνει το σώμα και ταυτοχρόνως ψυχαγωγεί. Δηλώστε συμμετοχή στο […]

Παιδική θεατρική παράσταση Ο Μαγικός Αυλός
28 Αυγ

Ο Σύλλογος “Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός” με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει και σας προσκαλεί στην παιδική θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “Ο Μαγικός Αυλός”, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Ορέστης Μακρής, στις 9 το βράδυ. Μέρος των εισιτηρίων θα διατεθεί για τους σκοπούς του συλλόγου.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP