“Συναυλία “Της Ελλάδος Παιδιά”, αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο και τον Μίμη Τραϊφόρο

Συναυλία Της Ελλάδος Παιδιά, αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο και τον Μίμη Τραϊφόρο
13 Οκτ

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ σας προσκαλεί στην συναυλία αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο και τον Μίμη Τραϊφόρο, που διοργανώνεται στα πλαίσια εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20.00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Είσοδος ελεύθερη.
Τη συναυλία πραγματοποιούν τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ και οι Νεανικές Μουσικές Πνοές υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Πέτρου Ν.Πρόκου. Βιωματική αφήγηση, ο Βασίλης Τραϊφόρος.

Τραγουδούν:
Μάγια Καμπάκη, Παναγιώτα Φρατζή, Μαρία – Στέλλα Παππά, Μαρία Στυλιανίδη

Συμμετέχει η Χορωδία Χρωμάτων, Διδασκαλία Δέσποινα Γερογιάννη.

Σχετικά Άρθρα

Αγιασμός Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής
22 Σεπ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), σας γνωρίζει, ότι ο αγιασμός για τη λειτουργία του Π.Κ.Α. κατά τη νέα σχολική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ., παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών του 2ου Δημ. Σχολ. Χαλκίδας.

Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση
5 Σεπ

«Με τα φτερά της Μουσικής», συναυλία με τα Μουσικά Σύνολα της ΦΟΧ και τον Δημήτρη Μπάση, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) Χαλκίδα, διοργανώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Συμμετέχουν: Γιώργος Δρακούλης, Μαρία – Στέλλα Παππά, Σταυρήνη Αργυροπούλου, Γιάννης Κομνηνός. Είσοδος ελεύθερη.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP