Στη Χαλκίδα ο αγώνας Γυναικών Ελλάδας – Βουλγαρίας, για το Eurobasket 2017

Στη Χαλκίδα ο αγώνας Γυναικών Ελλάδας – Βουλγαρίας, για το Eurobasket 2017
14 Νοέ

Στη Χαλκίδα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί ο προκριματικός αγώνας για το Eurobasket 2017, των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδας – Βουλγαρίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης», στις 16.00.

Να σημειωθεί ότι, πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο η κλήρωση των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2017. Η Ελλάδα κληρώθηκε στον Στ’ Όμιλο με τις Ρωσία, Βουλγαρία και Ελβετία.

Οι εννέα νικήτριες ομάδες των ομίλων και οι έξι καλύτερες δεύτερες θα προκριθούν στο Ευρωμπάσκετ 2017 που θα φιλοξενηθεί στην Τσεχία, η οποία ως οικοδέσποινα έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στη διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Βίκος Street Relays Χαλκίδας, 5 Νοεμβρίου 2017
20 Οκτ

Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) σε συνεργασία με τον σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και τoν ΑΣ Αθλητική Ακαδημία Χαλκίδας, και έχοντας την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκηρύσσουν: • τους ομαδικούς αγώνες σκυταλοδρομίας κοινωνικού χαρακτήρα 4×2500μ., 2×5000μ., • τον ατομικό αγώνα αγωνιστικού χαρακτήρα 10 χιλιομέτρων, καθώς και • τους αγώνες παιδικών σκυταλοδρομιών 4×50μ., […]

Συγχαρητήρια επιστολή στο Α.Σ. Αβαντίδες
19 Απρ

Με αφορμή την άνοδο της ομάδας των «ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ», στην Α’ Εθνική πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών, η Π/δρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, απέστειλε προς τη διοίκηση, αθλήτριες και προπονητές, συγχαρητήρια επιστολή, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Αξιότιμη Πρόεδρε & εκλεκτά μέλη της διοίκησης, Αγαπητές αθλήτριες & Αγαπητοί προπονητέςΕίναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, ως Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP