Έκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα σε ανοικτούς Δημοτικούς Αθλητικούς Χώρους

Έκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα σε ανοικτούς Δημοτικούς Αθλητικούς Χώρους
23 Ιούν

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τις επόμενες ημέρες αναμένεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ, αποφάσισε για τη λήψη έκτακτων μέτρων για τη λειτουργία των ανοικτών Δημοτικών αθλητικών του χώρων.  

Συγκεκριμένα από σήμερα Τετάρτη 23 έως Κυριακή 27/6ου, θα ισχύσουν τα εξής μέτρα:

  1. Όλοι οι ανοιχτοί οργανωμένοι Δημοτικοί Αθλητικοί χώροι, θα παραμείνουν ανοικτοί, από ώρα 07:00 έως 11:00.
  2. Το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα παραμείνει ανοικτό και μόνο για όσους έχουν κάρτες εισόδου που έχει εκδώσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Από ώρα 07:00 έως 11:00 και από ώρα 20:00 έως 23:30, μόνον για αθλητές συλλόγων που λαμβάνουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και για υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ και των στρατιωτικών σχολών (κάτοχοι πράσινης κάρτας).

Σχετικά Άρθρα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΥΖΙΚΕΙΩΝ 2018
25 Ιούλ

Λόγω των θλιβερών συμβάντων των τελευταίων ημερών και του Εθνικού πένθους για την απώλεια  συνανθρώπων μας. στις καταστροφικές πυρκαγιές, ο Οργανισμός Πολιτισμού , αναβάλλει την εκδήλωση έναρξης των Κυζικείων, που επρόκειτο να γίνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο λιμάνι Ν. Αρτάκης (Ανεμόμυλος), με τη Χορωδία «12 Απόστολοι» και με θέμα: «Μια βραδιά […]

Συνάντηση με εκπροσώπους του EUROP.RAID
18 Μάι

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην πόλη της Χαλκίδας στις 8 και 9 Αυγούστου 2016 και της οργάνωσης του ταξιδιού τους στη χώρα μας, οι εκπρόσωποι του Europ.Raid, Benjamin Laidin και Jeremy Blandin, είχαν εθιμοτυπική συνάντηση χθες Τρίτη 17/5/16, με την Π/δρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη. Η πρόεδρος τους καλωσόρισε στην πόλη μας και τους […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP