Έκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα σε ανοικτούς Δημοτικούς Αθλητικούς Χώρους

Έκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα σε ανοικτούς Δημοτικούς Αθλητικούς Χώρους
23 Ιούν

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τις επόμενες ημέρες αναμένεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ, αποφάσισε για τη λήψη έκτακτων μέτρων για τη λειτουργία των ανοικτών Δημοτικών αθλητικών του χώρων.  

Συγκεκριμένα από σήμερα Τετάρτη 23 έως Κυριακή 27/6ου, θα ισχύσουν τα εξής μέτρα:

  1. Όλοι οι ανοιχτοί οργανωμένοι Δημοτικοί Αθλητικοί χώροι, θα παραμείνουν ανοικτοί, από ώρα 07:00 έως 11:00.
  2. Το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα παραμείνει ανοικτό και μόνο για όσους έχουν κάρτες εισόδου που έχει εκδώσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Από ώρα 07:00 έως 11:00 και από ώρα 20:00 έως 23:30, μόνον για αθλητές συλλόγων που λαμβάνουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και για υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ και των στρατιωτικών σχολών (κάτοχοι πράσινης κάρτας).

Σχετικά Άρθρα

Αγώνες CROSS CAR-EKO DIRT GAMES
1 Δεκ

Η ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας), ή ΑΣΜΑ(Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) με τη συμπαράσταση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν αγώνες CROSS CAR-EKO DIRT GAMES. Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, στην πίστα MOTO CROSS του Δήμου Χαλκιδέων στην περιοχή ΠΕΙ Δοκού.

6th Chalkida Bridges Half Marathon
14 Οκτ

6th Chalkida Bridges Half Marathon Με μεγάλη επιτυχία και με τη συγκλονιστική συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου, διεξήχθη χθες ο «6ος Ημιμαραθώνιος Χαλκίδας». Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς μικροί και μεγάλοι, με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, έδωσαν το παρόν για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, έγιναν μια αγκαλιά και η αγάπη έκοψε το νήμα. Οι συμμετοχές […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP