Πανελλήνια διάκριση στη κιθάρα, μαθητριών του Δημοτικού Ωδείου “Ν. Σκαλκώτας”

Πανελλήνια διάκριση στη κιθάρα, μαθητριών του Δημοτικού Ωδείου Ν. Σκαλκώτας
28 Ιούν

Οι μαθήτριες του Δημοτικού Ωδείου «Ν. Σκαλκώτας», Καριοφυλλιά Παπαδημητρίου και η Ίριδα Κωνσταντινίδη, που φοιτούν στη τάξη κιθάρας του καθηγητή Δημήτρη Δερδενέ, διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κιθάρας “Musicarte”, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2021, στην πόλη της Αθήνας.

            Συγκεκριμένα, η Καριοφυλλιά Παπαδημητρίου απέσπασε το 3ο βραβείο στην Γ´ κατηγορία και η Ίριδα Κωνσταντινίδη, έλαβε Έπαινο στην ίδια κατηγορία. 

Σχετικά Άρθρα

Επαναλειτουργία του Κολυμβητήριου Χαλκίδας
8 Νοέ

Με το πέρας των εργασιών μετατόπισης του αγωγού φυσικού αερίου στον Κόμβο του Αγίου Στεφάνου εξαιτίας των συνοδών έργων που εκτελούνται για το Νοσοκομείο Χαλκίδας, αποκαταστάθηκε η ροή φυσικού αερίου στο «Κολυμβητήριο Χαλκίδας» και ως εκ τούτου από σήμερα Παρασκευή (8/11)θα λειτουργεί κανονικά.

Ακρόαση Νέων Χορωδών
19 Σεπ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) στα πλαίσια των πολιτιστικών του δράσεων, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11 -13 στη συνεδριακή αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50, 1ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί ακρόαση νέων χορωδών.(soprano ,Alti, Tenori , Bassi). Προαιρετικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρουσιάσουν ένα κομμάτι της αρεσκείας […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP