Άνοιξε τις πόρτες του το Παραμυθοχωριό

Άνοιξε τις πόρτες του το Παραμυθοχωριό
16 Δεκ

Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλκιδέων άναψε το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην παραλία της Χαλκίδας, μπροστά από την πλατεία Αγίου Νικολάου.
Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν εκεί και απόλαυσαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα και το Παραμυθοχωριό που απλώνεται σε όλη την πλατεία και εντυπωσιάζει.
Πριν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι καλύτερη και παράλληλα ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη και τους συνεργάτες της, που εργάστηκαν σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για να δώσουν εορταστικό χρώμα στον Δήμο.
Ο δήμαρχος επεσήμανε ακόμη ότι η Δημοτική Αρχή έδωσε ιδιαίτερο βάρος τόσο στον πολιτισμό όσο και στον κοινωνικό τομέα, με στόχο την επίλυση προβλημάτων αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.
Τις καθιερωμένες ευχές προς τους δημότες εξέφρασε και η κ. Ζλακώνη, η οποία αμέσως μετά κάλεσε επί σκηνής το συγκρότημα των ONIRAMA, που βρέθηκαν στη Χαλκίδα χάρη του ΣΟΚFM 104.8, χορηγού της εκδήλωσης, που ανέβασε το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Σχετικά Άρθρα

ΡΕΣΙΤΑΛ ΒΙΟΛΙΟΥ
12 Ιούν

Ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., ο Δήμος Χαλκιδέων και το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας πραγματοποιούν ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό γεγονός στη Χαλκίδα, την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Χαλκίδας, (Μέγαρο Κότσικα). Ο διεθνούς φήμης βιολονίστας, Γιώργος Δεμερτζής, θα συνοδεύσει στο πιάνο τον μαθητή του Σταμάτη Παναγόπουλο, σε ένα ρεσιτάλ βιολιού, όπου θα παρουσιαστούν τα […]

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Θαλασσινό Καρναβάλι, το Σαββατοκύριακο 25-26/2
23 Φεβ

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 Στα πλαίσια του σχεδιασμού και κατόπιν των τεχνικών συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν στις 21 & 22 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Μέγαρου Κότσικα» , λόγω των δεδομένων της πολύ μεγάλης προσέλευσης θεατών και επισκεπτών της Πόλης , κρίνεται αναγκαία η λήψη έκτακτων μέτρων, με σκοπό την καλύτερη […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP