Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας
14 Οκτ

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν απόφασης της Προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένης ΑΪδίνη, αναστέλλεται από σήμερα Πέμπτη 14 έως και την Παρασκευή 15/10ου η λειτουργία:

α) Του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

β) Του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας και όλων των οργανωμένων ανοιχτών αθλητικών γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Η αναστολή λειτουργίας κρίθηκε απαραίτητη καθώς, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους, που πιθανόν να επηρεάσουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων.

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου 2x18μ. Ανδρών Γυναικών Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου
5 Δεκ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου 2×18μ. Ανδρών Γυναικών Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου, που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο « Μ. Μερκούρη».

Αποκατάσταση φθαρμένου χλοοτάπητα του γηπέδου «Αγ. Νικολάου»
20 Οκτ

Στα πλαίσια συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, συνεργεία του Οργανισμού προχώρησαν σε εργασίες στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι), φυσικού χλοοτάπητα.     Συγκεκριμένα, έγιναν εργασίες αποκατάστασης του φθαρμένου χλοοτάπητα μπροστά από τις εστίες και σε άλλα σημεία του Γηπέδου, καθώς και κυλίνδρισμα του αγωνιστικού χώρου, με σκοπό την ποιοτική αναβάθμισή του.     Ο ΔΟΑΠΠΕΧ […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP