Εκδήλωση προς τιμή και μνήμη της Ηρωίδας ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Εκδήλωση προς τιμή και μνήμη της Ηρωίδας ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
19 Οκτ

Ο Σύνδεσμος Χαλκιδέων, η Εταιρεία Ευβοϊκών Σπουδών Τ.Τ. Χαλκίδας, η Ένωση Λιμνίων Εύβοιας και ο Σύνδεσμος Χαλκιδέων Αττικής, με τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής (17/10) στην πλατεία Αγίου Νικολάου, στο χώρο της προτομής της Ηρωίδας, λιτή εκδήλωση (λόγω κορονοϊού) προς τιμή και μνήμη της Ηρωίδας ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, που εκτελέστηκε την 8ην Σεπτεμβρίου 1944 από τους Γερμανούς κατακτητές για την αντιστασιακή της δράση.Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Χαλκίδας Κ.κ. Χρυσοστόμου εψάλη τρισάγιο και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή της.

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη εγγραφών στη Δημοτική Σχολή Χορού
20 Σεπ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 17:00-20:00, ξεκινούν οι εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Χορού. Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22210 82897 (από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ), e-mail: chalkisdance@hotmail.com ή στο κτίριο της σχολής Μεσσαπίων & Προαστείου.

Δολιοφθορά στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας
25 Μάι

Σας γνωρίζουμε ότι το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα που  διεξάγεται, για δολιοφθορά που συνέβη, στο χώρο μυϊκής ενδυνάμωσης του Σταδίου. Συνεπώς μέχρι αύριο Παρασκευή 25/6 και ώρα 13:00

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP