Επετειακή Συναυλία της Χορωδίας Χαλκίδας “1936”

Επετειακή Συναυλία της Χορωδίας Χαλκίδας 1936
23 Ιαν

Επετειακή Συναυλία πραγματοποιεί η Χορωδία Χαλκίδας “1936”, για τα 80 χρόνια παρουσίας της, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου.

Είσοδος ελεύθερη.

Συμμετέχουν οι Χορωδίες:

Χορωδία Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, Χορωδιακός Σύλλογος Χαλκίδας, Μικτή Χορωδία Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, Χορωδία Χαλκίδας “1936”.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια, Αναστάσης Φριτζέλας.

Στην εκδήλωση, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μουσουργών θα τιμήσει, μετά θάνατον, τον ιδρυτή και επί 65 χρόνια μαέστρο της Χορωδίας Χαλκίδας “1936”, αείμνηστο Μιχάλη Χάνο.

Σχετικά Άρθρα

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων
11 Ιούν

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων Των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων Β΄,Γ,Δ και Ε πραγματοποιεί Τετραήμερες Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις: • Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13/6/2016 και ώρα 18:30μμ στον χώρο του Β ΄ Παιδικού Σταθμού Τζαβέλλα 5 Γνωριμία με τον Κυκλαδικό Πολιτισμό μέσα από Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης ,Γευσιγνωσίας και Παιχνίδια • Την ΙΔΙΑ ημέρα και ώρα στο […]

Θεατρική παράσταση Ο Καστανάς
24 Δεκ

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση “Ο Καστανάς” από το Ιωνικό Θέατρο και τη Δημοτική Θεατρική Ομάδα Κορυδαλλού, με τη συμπαράσταση του Συλλόγου Προσφύγων Μικρασιατών Νεάπολης. Η Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP