Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Δήμο Χαλκιδέων

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Δήμο Χαλκιδέων
10 Δεκ

Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων του Δήμου Χαλκιδέων, που διοργανώνει ΔΟΑΠΠΕΧ, σε συνεργασία με τις Δημοτικές μας Ενότητες-Κοινότητες και με την συμπαράσταση των Πολιτιστικών μας Συλλόγων.Ο Δήμος μας έχει ντυθεί ήδη στα γιορτινά του και σας καλούμε να ενωθούμε και να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας των εορτών.Επισήμανση: Σε όλες τις εκδηλώσεις που η είσοδος είναι ελεύθερη , προαπαιτούμενο είναι η τήρηση των παρακάτω υγειονομικών μέτρων.Υγειονομικά μέτρα παρακολούθησης εκδηλώσεων.Για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων θα ισχύσουν υποχρεωτικά τα παρακάτω μέτρα,σύμφωνα με τα μέχρις τώρα ισχύοντα πρωτόκολλα υγιεινής.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ: Όλοι οι κλειστοί πολιτιστικοί χώροι θα είναι αμιγούς λειτουργίας. Συνεπώς η είσοδος ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο και παιδιά από 4ετών έως 17 ετών με self-test.ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ: Είτε είναι αμιγείς ή μικτοί. Τήρηση αποστάσεων 1.5 μ. μεταξύ των ατόμων (1 άτομο ανά 2τ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Τεχνική Σύσκεψη εκπροσώπων ΕΟΚ και ΔΟΑΠΠΕΧ για το Eurobasket U20
18 Μάι

Εκπρόσωποι της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) βρέθηκαν στη Χαλκίδα πριν λίγες μέρες, με τους οποίους πραγματοποιήθηκε τεχνική σύσκεψη για το Eurobasket νέων ανδρών, U20, που θα διεξαχθή στη Χαλκίδα, 15 με 24 Ιουλίου 2016. Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκτός των άλλων και η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη και συνεργάτες της στον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης.

Live εμφάνιση η Xρύσπα μετά τα Street Relays της Χαλκίδας!
13 Μάι

Τρέξιμο μετα μουσικής σήμερα το απόγευμα της Κυριακής στη Χαλκίδα, καθώς αμέσως μετά το “Βίκος Street Relays” , η δημοφιλής τραγουδίστρια Χρύσπα, θα τραγουδήσει live για τους δρομείς και των θεατές των σκυταλοδρομιών δρόμου, αλλά και για όσους κατοίκους ή επισκέπτες της πόλης το επιθυμούν. Τα “Βίκος Street Relays Χαλκίδα 2018”, γίνονται την Κυριακή 13 […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP