Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις για 15 & 16 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις για 15 & 16 Δεκεμβρίου 2021
15 Δεκ
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ GHVICE RRAMGEON Ωρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου አክ Χριστουγεννιάτικη Συναυλία απότο το Μουσικό από Γυμνάσιο Χαλκίδας <N. Σκαλκώτας>> ΠΕΜΠΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 Ώρα 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Θέατρο Σκιών <Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη>>"

Σχετικά Άρθρα

Διαδικτυακή Συναυλία «Η Συμφωνία της Λευτεριάς» των Μουσικών Συνόλων του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
22 Μαρ

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τα Μουσικά Σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας, , θα παρουσιάσουν Διαδικτυακή Συναυλία, με τίτλο: «Η Συμφωνία της Λευτεριάς»-Ελληνική σουίτα. Μία μουσική περιγραφή, ντυμένη με δυνατούς στίχους των μεγάλων Ελλήνων ποιητών, Διον. Σολωμού, Γ. Ρίτσου, Οδ. Ελύτη, Ν. Γκάτσου, Μ Ελευθερίου και σε συνθέσεις των Ν. […]

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Καππαδοκών Προκοπιέων Χαλκίδας ''Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος''
5 Δεκ

Ο Σύλλογος Καππαδοκών Προκοπιέων Χαλκίδας ‘’Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος’’ με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του συλλόγου, με χειροποίητες κατασκευές από τα μέλη του, στην αίθουσα ΄΄Αριστοτέλης’΄ του Δημαρχείου Χαλκίδας από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 από τις 11:00π.μ. – 23:00μ.μ.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP