Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο του Γιάννη Σκαρίμπα

Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο του Γιάννη Σκαρίμπα
3 Φεβ

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα» σας προσκαλούν στο Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο του Γιάννη Σκαρίμπα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Αγροτικής Ζωής Αγίας Άννας «Δημ.Σέττας» και έχει τίτλο: «Αρχή Αρχείων και οδών σπασμένων επανασύστασης» και περιλαμβάνει:

Παρέμβαση του καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας, Συμεών Σταμπουλού, παρουσίαση αρχείων που πρόσφατα περιήλθαν στην κυριότητα του Συλλόγου, αναγνώσεις σκαριμπικών κειμένων και μελωδική κατακλείδα απο τον τραγουδοποιό Γιώργο Αραπάκη.

Σχετικά Άρθρα

Εκδήλωση - ομιλία Ο θυμός και οι ενδοβολές στην οικογένεια
26 Σεπ

Εκδήλωση με θέμα “Ο Θυμός και οι ενδοβολές στην οικογένεια” διοργανώνει ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χαλκίδας, Μέσα Παναγίτσα “Το Δέλτα”, με τη στήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50). Είσοδος ελεύθερη. Ομιλητές: Ευαγγελία Σ. Τσιτσίγκου, Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, Δημήτρης Τσώνος, Συνθετικός […]

ΤΑΚΙΜ – ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΙΣ…!!!»
11 Ιούλ

ΤΑΚΙΜ – ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΙΣ…!!!» Η μουσική παράσταση TAKIM KΑΦΕ ΑΜΑΝ «Ελληνική Απόλαυσις» , που γοήτεψε κοινό και κριτικούς στην Ελλάδα και στην Κύπρο έρχεται στη ΧΑΛΚΙΔΑ! Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 | Ώρα 9.30 μ.μ. Ανοιχτό Θέατρο «Ορέστης Μακρής» Ένα μουσικό ταξίδι σε ΗΠΕΙΡΟ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΠΟΛΗ, ΣΜΥΡΝΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ Καλλιτεχνική επιμέλεια – κείμενα: Λάμπρος Λιάβας […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP