Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο του Γιάννη Σκαρίμπα

Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο του Γιάννη Σκαρίμπα
3 Φεβ

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα» σας προσκαλούν στο Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο του Γιάννη Σκαρίμπα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Αγροτικής Ζωής Αγίας Άννας «Δημ.Σέττας» και έχει τίτλο: «Αρχή Αρχείων και οδών σπασμένων επανασύστασης» και περιλαμβάνει:

Παρέμβαση του καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας, Συμεών Σταμπουλού, παρουσίαση αρχείων που πρόσφατα περιήλθαν στην κυριότητα του Συλλόγου, αναγνώσεις σκαριμπικών κειμένων και μελωδική κατακλείδα απο τον τραγουδοποιό Γιώργο Αραπάκη.

Σχετικά Άρθρα

«Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου
1 Αυγ

«Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 στις 9:15 μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Ορέστης Μακρής Τιμές εισιτηρίων (ημέρα παράστασης): 12€ Γενική είσοδος Ο Άρης των 200 παραστάσεων ξεκινάει στις αρχές του Ιούνη ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Η παράσταση «Άρης», το θεατρικό έργο της Σοφίας Αδαμίδου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, με τον Τάσο Σωτηράκη, στον ομώνυμο […]

Παιδική Θεατρική παράσταση: «Πήτερ Παν & Τίνκερμπελ- Στη Χώρα του Ποτέ»
7 Αυγ

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 21:00, στο Θέατρο Ορέστη Μακρή (Πάρκο Λαού Χαλκίδας), η παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου, θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση, «Πήτερ Παν & Τίνκερμπελ- Στη Χώρα του Ποτέ», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου. Τιμή ταμείου: 8€ γενική είσοδος Λίγα λόγια για το έργο… Την εποχή που βασίλευαν οι Νεράιδες […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP