Ελάτε να ταράξουμε τα τρελά νερά του Ευρίπου! Δήλωσε συμμετοχή στα Γαϊτανάκια και την παρέλαση καρναβαλιστών!

Ελάτε να ταράξουμε τα τρελά νερά του Ευρίπου! Δήλωσε συμμετοχή στα Γαϊτανάκια και την παρέλαση καρναβαλιστών!
8 Φεβ

Για πρώτη φορά, στη Χαλκίδα στήνουμε γλέντι και πλέκουμε τα “Γαϊτανάκια του Ευρίπου”! Εκατοντάδες χορευτές συλλόγων, σχολείων και ομάδων, σε ξηρά και θάλασσα πλέκουν το δικό τους Γαϊτανάκι και χορεύουν όλοι μαζί στους παραδοσιακούς αποκριάτικους ρυθμούς, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί. Το γλέντι θα στηθεί κατά μήκος της παραλίας και σε εξέδρες και πλωτά μέσα στον Ευβοϊκό, ενώ θα υπάρξει και τηλεοπτική κάλυψη, της εκδήλωσης που σχεδιάζουμε να γίνει θεσμός στη Χαλκίδα!

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Φτιάξε την ομάδα σου και έλα να πλέξουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί τα Γαϊτανάκια μας! Θα ακολουθήσει νησιώτικο γλέντι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Κυριακή Σπανού.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22210 61071 και 2221351165

Εν τω μεταξύ, φέτος η παρέλαση των καρναβαλιστών με άρματα και τυμπανιστές θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 16.30 το απόγευμα, απο το Κόκκινο Σπίτι μέσω Φαρμακίδου και ώς τη γέφυρα και προς την παραλία.

Φτιάξε την ομάδα σου και έλα να διασκεδάσουμε μαζί και να καρναβαλίσουμε τη Χαλκίδα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2221061071 και 2221351165

Σχετικά Άρθρα

bioMechanical festival - 1 έως 31 Ιουλίου 2017
20 Ιούν

Το Θέατρο Χαλκίδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του bioMechanical festival, στον πολιτιστικό χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος, από την 1 έως 31 Ιουλίου 2017. Το Θέατρο Χαλκίδας στα πλαίσια του bioMechanical festival θα παρουσιάσει την τραγωδία του Ευριπίδη, ‘Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων’. Το πλήρες πρόγραμμα και πληροφορίες για την διοργάνωση του bioMechanical festival, μπορείτε να […]

Παιδική θεατρική παράσταση «Η Μικρή Γοργόνα»
8 Ιούλ

Την παιδική θεατρική παράσταση «Η Μικρή Γοργόνα» θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν τα παιδιά, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 21.10, στο Θέατρο «Ορέστης Μακρής».Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP