Στη Χαλκίδα, το «Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWONDO “Γεώργιος Βόλαρης” Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων»

Στη Χαλκίδα, το «Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWONDO “Γεώργιος Βόλαρης” Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων»
31 Ιαν

Η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., διοργάνωσαν το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO “Γεώργιος Βόλαρης” Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων», που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης» .

            Συμμετείχαν 900 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και  για άλλη μια φορά ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. δέχθηκε τα συγχαρητήρια από την Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, για την άψογη λειτουργία  και τις υπηρεσίες του Δημοτικού Γυμναστηρίου. 

Σχετικά Άρθρα

Συναντήσεις για το «Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2023»
17 Ιαν

Συναντήσεις για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2023 με Πολιτιστικούς φορείς και Συλλόγους, καθώς και με ερασιτεχνικούς συλλόγους αλιέων, ιστιοπλόους και ναυταθλητικά σωματεία της πόλης, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 16 και σήμερα Τρίτη  17 Ιανουαρίου 2023, αντίστοιχα, κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και της Προέδρου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένης Αϊδίνη. Κατά τη συνάντηση, η Δήμαρχος Χαλκιδέων ενημέρωσε […]

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Παμπαίδων-Παγκορασίδων
24 Ιούν

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 και ώρα 16:00 έως 21:30 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος των Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.).

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP