Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα Λυκείων

Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα Λυκείων
28 Μαρ

Ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Ν. Εύβοιας, παραχώρησε τους παρακάτω αθλητικούς χώρους για τη διεξαγωγή των Πανελληνίων Σχολικών Πρωταθλημάτων Λυκείων Σχολικού έτους 2021- 2022. Συγκεκριμένα οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου ¨Πάρκο Λαού¨ και το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ¨Μ. Μερκούρη¨, από 29/3/2022 έως 15-4-2022 και ώρα 8:00 έως 14:00.Επιπλέον στο πλαίσιο των παραπάνω αγώνων, την Παρασκευή 1/4/2022 και ώρα 8:00 έως 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα διεξαχθούν οι αγώνες κλασικού αθλητισμού.

Σχετικά Άρθρα

Αναβολή Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-«ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2020»
14 Αυγ

Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία έχει τεθεί ο Δήμος Χαλκιδέων, από την τραγική θεομηνία που έπληξε πολλούς συμπολίτες μας, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), έλαβε την απόφαση να αναβληθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι και το τέλος του μηνός Αυγούστου.

Chalkida Bridges Half Marathon Φόρμα Εγγραφής
20 Σεπ

Chalkida Bridges Half Marathon – Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018. Δήλωσε συμμετοχή κι εσύ τώρα, συμπληρώνοντας την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ ΤΡΕΧΩ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ – ΠΡΟΣΦΕΡΩ Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης – Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.), ο ΣΕΓΑΣ, η Τ.Ο. Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, οι σύλλογοι στίβου του Δήμου Χαλκιδέων και ο Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης» συνδιοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP