Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ14

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ14
9 Ιούν

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 και ώρα 09:30 έως 13:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ14, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος των Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) Ανατολικής Στερεάς & Ευβοίας, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.).

Σχετικά Άρθρα

Διασυλλογικοί αγώνες ΚΑΡΑΤΕ «HELLENIC MABUNI CUP 2022»
26 Μάι

Διασυλλογικοί αγώνες ΚΑΡΑΤΕ με την επωνυμία «HELLENIC MABUNI CUP 2022» θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης».  Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν  την Κυριακή 29 Μαΐου από ώρα 08:00 έως 18:00.Τέλος επισημαίνουμε, ότι, την αποκλειστική ευθύνη διεξαγωγής των αγώνων και εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής, την έχει η διοργανώτρια αρχή.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση για τη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας
13 Μαρ

Με πολύ μεγάλη παρουσία εκπροσώπων, φορέων και πολιτών, εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στο Κόκκινο Σπίτι στη Χαλκίδα η έκθεση που οργάνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων και αφορά στα προσχέδια του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την “Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, καθώς και Ανάπλαση των επιφανειών της Γειτνιάζουσας Πλατείας Αγοράς”. Στην έκθεση, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP