Το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΤ

Το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΤ
22 Φεβ

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΤ, κάνει αναφορά στο μοναδικό Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας, για την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

21/02/2017: Σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του ΕΟΤ
Σειρά σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων με τουριστικό ενδιαφέρον, που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ με αντίστοιχες αποφάσεις του Γ.Γ. του Οργανισμού κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλου.

Δύο ξεχωριστές αποκριάτικες εκδηλώσεις, το «Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι» και το «Θαλασσινό Καρναβάλι» της Χαλκίδας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, αποτελούν εξαιρετικές ευκαιρίες για την προώθηση αυτών των τουριστικών προορισμών μέσα από την ανάδειξη της ιδιαίτερης πολιτιστικής τους φυσιογνωμίας.
Το «Θαλασσινό Καρναβάλι» της Χαλκίδας είναι ένας νεοείσακτος και ιδιαίτερα πρωτοποριακός θεσμός, καθώς είναι το μοναδικό καρναβάλι στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που διαδραματίζεται κυρίως στη θάλασσα, ελκύοντας δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών στην όμορφη πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Δείτε το άρθρο ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου
30 Μαρ

Περίληψη Ανακοίνωσης για τη Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου   Η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ ανακοινώνει: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος –Χαλκίδας» (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που εδρεύει στο Δήμο Χαλκιδέων Ν. Εύβοιας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά […]

Θεατρική Παράσταση αφιερωμένη στον Ορέστη Μακρή
27 Ιούν

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο “το Αλωνάκι” παρουσιάζουν θεατρική παράσταση αφιερωμένη στον Ορέστη Μακρή. Η παράσταση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Ορέστης Μακρής. Με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.)

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP