Αποκριάτικο παιδικό πάρτι την Κυριακή 26/2

Αποκριάτικο παιδικό πάρτι την Κυριακή 26/2
22 Φεβ

Με Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτι ξεκινάμε τη μεγάλη μας γιορτή στη Χαλκίδα, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου. Στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, τα παιδιά θα διασκεδάσουν με κλόουν, ξυλοπόδαρους, μασκότ, face painting, χορό, τραγούδι, πολλά παιχνίδια, γλυκίσματα, δώρα και εκπλήξεις, με τον Πεπίτο και το show του και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης “Η Αγκαλίτσα”.

Σχετικά Άρθρα

Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο στον Γιάννη Σκαρίμπα
13 Μαρ

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα, σας προσκαλούν στο «Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο στον Γιάννη Σκαρίμπα», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 7 μ. μ., στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου και περιλαμβάνει: Ι. Ομιλία για τον θεατρικό κόσμο του Γιάννη Σκαρίμπα, από το Φιλόλογο – […]

Έκθεση ζωγραφικής της Στ.Γκολίτση Διαδρομές
9 Ιούν

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Στέλλας Γκολίτση με τίτλο “Διαδρομές” θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.30, στο Κόκκινο Σπίτι. Ηέκθεση θα διαρκέσει έως 24 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας: 18.00 – 22.00, καθημερινές και 10.00 – 13.00, τα Σαββατοκύριακα. Με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP