Μαθητική Συναυλία Πιάνου από το Δημοτικό Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας»

Μαθητική Συναυλία Πιάνου από το Δημοτικό Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας»
29 Ιούν

Το Δημοτικό Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας» του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνει «Μαθητική Συναυλία Πιάνου», με την τάξη της κας Γιάννας Γκαρά, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.  

Σχετικά Άρθρα

Παιδική Μουσική Θεατρική παράσταση «Τύμπανο Τρομπέτα & Κόκκινα Κουφέτα», από τον Σύλλογο Παιδιών με Αυτισμό «Αγάπη»
31 Οκτ

O Σύλλογος Παιδιών με Αυτισμό «Αγάπη» και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), παρουσιάζουν την Παιδική Μουσική Θεατρική Παράσταση «Τύμπανο Τρομπέτα & Κόκκινα Κουφέτα» του Γιάννη Ξανθούλη σε Μουσική του Πάνου Στέλλιου. Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου και ώρα 19:00. Τα έσοδα θα διατεθούν στη Στέγη […]

1ο Φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας
19 Ιούλ

Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών, χάλκινη στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και ασημένια Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, σας προσκαλεί στον πρώτο της φιλικό αγώνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, εν όψει της προετοιμασίας για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σπλιτ της Κροατίας .

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP