Στη Χαλκίδα οι Προκριματικοί Αγώνες Πρωταθλήματος και Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ έτους 2022

Στη Χαλκίδα οι Προκριματικοί Αγώνες Πρωταθλήματος και   Πανελληνίου   Πρωταθλήματος  ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ  έτους 2022
29 Ιούν

Η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ επέλεξε για άλλη μια φορά τη Χαλκίδα, για τη διεξαγωγή των αγώνων του Προκριματικού Πρωταθλήματος και   Πανελληνίου   Πρωταθλήματος  ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ  έτους 2022, με τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Οι αγώνες θα γίνουν  από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 , στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου, «Τ. Καμπούρης»

Σχετικά Άρθρα

Eurobasket 2016 - Συναντήσεις με εργαζόμενους του Δήμου Χαλκίδας και εθελοντές
16 Ιούν

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία για την υποδοχή του Eurobasket Νέων 2016 στη Χαλκίδα, που θα διεξαχθεί 15 με 24 Ιουλίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ με όλες τις υπηρεσίες του, προβαίνει καθημερινά σε ενέργειες για την εύρυθμη λειτουργία των γυμναστηρίων και γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες και τις ομάδες […]

Νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου «Ν. Σκαλκώτας», η Ιωάννα Γκαρά
19 Μάι

Στα πλαίσια της εύρυθμης και ομαλής λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου «Ν.Σκαλκώτας» και μετά τη συνταξιοδότηση του καλλιτεχνικού Διευθυντή, Πάνου Στέλιου, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, με την υπ’ αριθμ. 245/2023 απόφασή της, ορίζει την καθηγήτρια πιάνου του Ωδείου Ιωάννα Γκαρά, ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Ν. Σκαλκώτας και των παραρτημάτων του, έως 30/6/2023.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP