Συναυλία «TEEA ROCK CHOIR» με τη συμμετοχή του Ερευνητικού Ωδείου Χαλκίδας και την Τάνια Κικίδη, παρακολούθησαν οι Χαλκιδέοι χθες το βράδυ, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων.
«Μουσικό Ταξίδι στην Ελληνική Παράδοση», στο Βαθύ Αυλίδας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «100 χρόνια Εθνικής Μνήμης» από τη Μικρασιατική καταστροφή, που διοργανώνουν ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός (ΔΟΑΠΠΕΧ), αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου και ώρα 20:30, στο λιμανάκι της παραλίας του Βαθέος Αυλίδας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο: «Μουσικό Ταξίδι στην Ελληνική Παράδοση».
Συμμετέχουν οι Χορωδίες: Σχολής Παραδοσιακής μουσικής «Γέφυρες», Μαντουδίου «Μάκιστος», Δοκού «Η Άνοιξη», Ιερού Ναού «Αγίου Χριστοφόρου» Βαθέως Αυλίδας, Λαογραφικού Ομίλου «Ευ Ζην» και 14μελης Ορχήστρα της Σχολής παραδοσιακών οργάνων «Γέφυρες». Διεύθυνση ορχήστρας: Λευτέρης Πνευματικός.
Σχετικά Άρθρα
Οι Εκδηλώσεις Παραδοσιακής Αποκριάς & αποκριάτικων δρώμενων, που επρόκειτο να γίνουν αύριο Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:30, στην παραλία της Χαλκίδας, ακυρώνεται, λόγω του αυριανού συλλαλητηρίου, που ανατρέπει τον αρχικό μας σχεδιασμό. Ευχαριστούμε το Λύκειο Ελληνίδων και το Σύλλογο «Χορηλάτες», για την ευγενική τους διάθεση

