Λιτάνευση ιεράς εικόνας Παναγίας Λαγκαδιώτισσας – Παραδοσιακοί χοροί από την περιοχή της Κυζικου,

Λιτάνευση ιεράς εικόνας Παναγίας Λαγκαδιώτισσας - Παραδοσιακοί χοροί από την περιοχή της Κυζικου,
1 Σεπ

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και από ώρα 19:00, ξεκινά η Λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Παναγίας Λαγκαδιώτισσας (που οι πρόσφυγες έφεραν μαζί τους το 1922) και με πομπή από βαρκάκια από τον προβλήτα του Αγ. Νικολάου, καταλήγει στον ιερό Ναό της Παναγίας της Λαγκαδιώτισσας.

Με το πέρας του εσπερινού, ακολουθεί αρτοκλασία, ενώ στο τέλος (ώρα 21:00) θα παρουσιαστούν Παραδοσιακοί χοροί από την περιοχή της Κυζίκου, από το Εργαστήρι Πολιτισμού Ν. Αρτάκης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ».

Διοργάνωση: Σύλλογος Λαγκαδιωτών Κυζίκου Μ. Ασίας, Δήμος Χαλκιδέων & Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ

Σχετικά Άρθρα

Αγώνες CROSS CAR-EKO DIRT GAMES
1 Δεκ

Η ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας), ή ΑΣΜΑ(Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) με τη συμπαράσταση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν αγώνες CROSS CAR-EKO DIRT GAMES. Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, στην πίστα MOTO CROSS του Δήμου Χαλκιδέων στην περιοχή ΠΕΙ Δοκού.

Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των καλλιτεχνικών δομών του ΔΟΑΠΠΕΧ
26 Αυγ

Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με αντίτιμο O Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας – Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.» , ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη συνολικά είκοσι ατόμων (20) με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (με αντίτιμο) ωρομίσθιας απασχόλησης μέχρι 30 ώρες εβδομαδιαίως, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP